توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با مامبوت lightBox
moztarzadeh
05-25-2009, 06:05 AM
دوستان سلام
من مامبوت lightBox رو از بخش دانلود سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> دانلود کردم ولی کار نمیکنه یا بهتره بگم من نمیدونم چطوری باید باهاش کار کنم.
*توی توضیحات دانلود این مامبوت نوشته که برای استفاده ازش کار خاصی نباید انجام داد و "این مامبوت به صورت خودکار کار میکنه"!؟
لطفا راهنمایی کنید.
مامبوت رو باید از مدیریت مامبوت ها فعال کنید.
moztarzadeh
05-25-2009, 06:44 AM
مامبوت رو باید از مدیریت مامبوت ها فعال کنید.
این کارو هم انجام داده بودم ولی بازم فایده ای نداشت!
آیا وقتی عکسی رو توی سایت قرار میدیم نباید کار خاصی روش انجام بدیم مثلا تنظیمات عکس رو جوری تنظیم کنیم که از مامبوت lightBox استفاده کنه.
بازم متشکرم
در صورتی که مامبوت فعال شده باشه و عکس رو داخل مطالب قرار داده باشید، نیاز به انجام کار دیگه ای نیست.
آدرس صفحه ای که لینک دانلود مامبوت در اونجا هست رو معرفی کنید تا بررسی کنم.
moztarzadeh
05-26-2009, 07:45 AM
خیلی خیلی ممنونم. نمیدونم مشکل از کجا بود ولی حل شد!
البته مامبوت رو حذف کردم و دوباره نصب کردم.
بازم ممنون
یاعلی
من هم همین مشکل رو دارم - نمی دونم چگونه کاری را باید انجام دهم که وقتی عکسی را زدیم بزرگ شود و ........
یک توضیح بدهید . ورژن 4.5.6 دارم .
مهدی.
08-06-2009, 08:39 AM
بجای lightbox از مامبوت sig استفاده کنید.
روش استفاده از این مامبوت (sig) در ویکی توضیح داده شده است، برای دریافت مامبو و توضیحات آن به mambo-digg.com مراجعه نمایید.
یا حق
ممنونم . می شود لینک بدهید .
مهدی.
08-06-2009, 08:50 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
ممنونم . ولی من متوجه نشدم .
من کارها را انجام دادم و فعال کردم .
الان اگر من در سرویسی همانند پرشین گیگ تصویر آپلود کنم !!! چگونه باید عکس را بگذارم که وقتی بر رویش کلیک کردیم این لایت باکس و سیگ باز بشه !؟!؟!؟1
با تشکر
مهدی.
08-06-2009, 09:27 AM
شما نیازی نیست در پرشین گیگ فایل آپلود کنید!!! شما آموزشها رو مطالعه میکنید ؟!؟!؟!؟!
فایلها رو در خوده مامبو باید آپلود کنید، با استفاده از مدیریت تصاویر. (آموزشها را مطالعه کنید تا متوجه بشید روش کار رو)
یا حق
خوب اگر کاربران سایت بخواهند خبر ارسال کنند و سطح دسترسی نداشته باشند چه طور ؟!؟!؟!
به این گونه می شود .
{gallery}images/news/1.jpg{/gallery}
مهدی.
08-06-2009, 10:14 AM
سلام
خوب کاربری که میخواد متن بفرسته، میتونه تصاویر رو به حالت عادی قرار بده.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.