ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آیا مامبو LOAD CPU رو بالا میبره

pctaz
05-25-2009, 08:26 PM
سلام من برای یکی از سایت ها م از مامبو نسخه 4.6.2 استفاده میکنم تا حالا روی هر سروری رفتم به دلیل بالا رفتن لود CPU مجبور به ساسپند شدن تا اینکه خودم یه سرور خیلی خیلی قدرتمند خریدم
مشخصات سرورم هم اینه :

(Dual Intel Xeon 3.06 Ghz (4cpus
Ram : 8 GB
HDD: 4 TB-Raid hard
HyperThreading 100 MBps

حالا من تعجبم با این که این سرور رو هم گرفتم باز هم لود سی پی یو میره بالا . مشکل از چی میتونه باشه

Server Load 5.49 (4 cpus)
Memory Used 3.5 %
Swap Used 0.00 %
Disk /dev/simfs (/) 11 %

نوید
05-26-2009, 02:52 AM
سلام
1- ممکنه طبیعی باشه
هر چی تعداد بازدیدکنندگان بیشتر باشه لوی میاد بالاتر ، مثلا الان شما چقدر بازدید با این لود داشتید؟
2- اگر سایت شما بازدید زیادی داره حتما ذخیره ساز را فعال کنید تا لود کاهش پیدا کنه
موفق باشید

mkmazid
05-26-2009, 04:46 AM
anti virus سرور چیه ؟

سعید
05-26-2009, 04:58 AM
بیش از 350 سایت مامبویی الآن روی مامبو سرور فعال هستند و متوسط لود سرور زیر 2 هست. بنابراین مشکل از مامبو نمی تونه باشه.

موارد دیگه ای هم ممکن هست :

1- تاپیک هشدار در رابطه با سیستم stats مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو ببینید. سیستم آمار مامبو موقعی که بازدیدها بالا باشه، فشار زیادی رو بر سرور تحمیل می کنه.

2- با توجه به اینکه سرور اختصاصی هست، بررسی کنید چه سیستم های stats روی سرور فعال هستند.

3- مطمئن بشید که سروری که به شما داده شده دقیقا این مشخصات رو بصورت تضمینی داره!

4- بررسی کنید ببینید اکستنشن خاصی روی سایت نصب نکردید که لود رو بالا ببره ؟

5- سیستم cache رو فعال یا غیر فعال کنید ببینید باز هم این مشکل پابرجا هست ؟

p30p30
05-27-2009, 08:32 PM
بعيد ميدونم با يك سايت ، هر چقدر هم كه بازديد كننده داشته باشه ، چنين اتفاقي بيافته . يعني بعيده از مامبو باشه .
ممكنه ايراد نرم افزاري ( به غير از مامبو ) باشه . مثلا ممكنه ويروسي باشه . يا آنتي ويروس مشكلي داشته باشه يا اينكه سيستم عامل به درستي نصب نشده باشه و . . .

سعید
05-28-2009, 01:43 AM
بعيد ميدونم با يك سايت ، هر چقدر هم كه بازديد كننده داشته باشه ، چنين اتفاقي بيافته . يعني بعيده از مامبو باشه .
ممكنه ايراد نرم افزاري ( به غير از مامبو ) باشه . مثلا ممكنه ويروسي باشه . يا آنتي ويروس مشكلي داشته باشه يا اينكه سيستم عامل به درستي نصب نشده باشه و . . .

ظاهرا اینطور به نظر می رسه. اما سیستم آمار مامبو وقتی که بازدیدکننگان بالا بره فشار زیادی به سرور تحمیل می کنه که دلیلش رو هم اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) بیان کردم.

piroozman
05-28-2009, 02:19 AM
سلام
اگر بازديد كننده زياد باشه لود سرور ميره بالا يعني چي؟ يعني تقريبا چندتا بازديد توسط چند نفر؟
من الان سيستم آمار گير سايتم غير فعال هست فقط آمار كلمات جستجو شده را فعال كردم كه ببينم چه كلماتي سرچ شده ذخيره سازي هم غير فعال است با اين شرايط تا چندبازديد توسط چند نفر سايت من سرور را دچار مشكل نمي كند؟
ممنون

سعید
05-28-2009, 07:12 AM
بستی به سرور داره. بیش از 350 سایت مامبویی روی مامبوسرور هستند که لود سرور متوسط 2 و زیر 2 هست.