PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال

pourkhalil
05-25-2009, 09:06 PM
با سلام
1 - من نمیدونم چطورمیشه در هنگام کار با ادیتور عکس داخل متن قرار داد.
لطفا راهنمایی کنید.
2 - چطور میشه مانند لینک زیر منوی متحرک سمت راست رو درست کرد؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
3-

سعید
05-26-2009, 04:49 AM
لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید تا بهتر بتونیم در پیشبرد اهداف انجمن و کمک به شما مؤثر باشیم. سوالات جداگانه باید در تاپیک های جداگانه مطرح بشن. در عنوان تاپیک باید از کلمات مربوطه استفاده کنید. چند تا سوال عنوان مناسبی نمی تونه باشه. چون ممکنه دوستان دیگه ای باشند که جواب این سوال شما رو بدونن و بتونن شما رو سریعتر راهنمایی کنند. اما وقتی عنوان شما مناسب نباشه وارد موضوع نخواهند شد!

1- در ویرایشگر دکمه ای برای وارد کردن عکس وجود داره. Insert Image . بعد از فشردن دکمه پنجره ای باز میشه که می تونید اونجا مشخصات عکس رو وارد کنید تا عکس در ویرایشگر وارد بشه. همچنین در firefox با استفاده از Drag &amp; Drop می تونید عکس مورد نظر رو بکشید و بندازید داخل ویرایشگرتون!

2- منظورتون از منوی متحرک کدوم قسمت هست؟ لطفا در تاپیک جدید با عکس منظورتون رو مشخص کنید.

pourkhalil
05-26-2009, 05:20 AM
با سلام مجدد
وقتیinser/editimage رو میزنم و از پنجره جدیدی که باز میشه brows رو میزنم و عکس مورد نظرم رواز کامپیوترم انتخاب میکنم وقتی دکمه آپلود عکس رو میزنم آپلودرو انجام نمیده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
راجع به موضوع دوم هم در عکس مشخض کردم که منظورم کدوم فسمت هستش
خیلی ممنونم از وقتی که برای من میزارید

سعید
05-26-2009, 07:32 AM
اگر عکس جدید هست، شما باید عکس رو از مدیریت رسانه ها آپلود کنید.

اگر آدرس عکس رو روی وب دارید، باید در قسمت آدرس وارد کنید و نیاز به آپلود مجدد نیست.

در هر صورت اگر باز هم می خواهید که از همین قسمت بتونید آپلود کنید، یک فایل هست که باید اکسترکت بشه . در این مورد در انجمن جستجو کنید.