PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : 2 تا سوال پیرامون آپلود عکس + نحوه ساخت منوی متحرک

pourkhalil
05-26-2009, 06:41 AM
با سلام
وقتی داخل ادیتور گزینه inser/editimage رو میزنم و از پنجره جدیدی که باز میشه brows رو میزنم و عکس مورد نظرم رواز کامپیوترم انتخاب میکنم وقتی دکمه آپلود عکس رو میزنم آپلودرو انجام نمیده
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> href=&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;&gt; &lt;img src=&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;&gt; &lt;/a&gt;

سوال دومم هم اینه که چطوری میشه قسمت متحرکی مثل سایت زیر درست کرد.(در عکس نشون دادم کجا رو میگم)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> href=&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;&gt; &lt;img src=&#039;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;&gt; &lt;/a&gt;
خیلی ممنونم از وقتی که برای من میزارید

سعید
05-26-2009, 07:39 AM
لطفا از تکرار سوال ها بپرهیزید. سوال اولتون رو در اینجا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) جواب دادم. لطفا در همون تاپیک پیگیری کنید .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در خصوص عکس بالا، باید از یک ماژول برای این منظور استفاده کنید.

pourkhalil
05-26-2009, 09:17 AM
ببخشید که تکرار شد.. چون فرمودید تیتر باید درست باشه خواستم سوالاتم رو با تیتر درست بزارم تو سایت

میتونم خواهش کنم اسم ماژولش رو بگید؟
ارادتمند
نیما

سعید
05-26-2009, 10:47 AM
باید جستجو کنید.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> رو بگردید، اگر فارسی شدش موجود باشه، در این سایت خواهد بود.

همچنین mambo-extensions.com

مهدی.
06-21-2009, 04:40 PM
سلام
از ماژول نمایش محتوا استفاده نمایید.

یا حق