ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل فوری دربخش فهرست انجمن ها

saman3417
05-27-2009, 07:38 AM
سلام
صفحه فهرست انجمنم در شاخه اولش به هم ریخته و قالبهای مختلفی رو امتحان کردم با قالب outline و پیشفرض همونطوری بود ولی د ر قالب کلاسیک ... درست میشه لطفا اگه کسی می دونه کمک کنه.
ضمنا این توضیح روبدم که فکر کنم پس از حذف یک کد تبلیغاتی فلش از مدیریت تبلیغات اینطوری شده.
ضمنا آدرسش اینه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سعید
05-27-2009, 10:13 AM
ایراد خاصی دیده نمی شه.

فقط لوگوی انجمن رو بزرگ در نظر گرفتید که کوچک کنید مشکل برطرف میشه.

اگر منظورتون غیر از این هست، لطفا با عکس نمایش بدید که دقیقا کجا به هم ریخته.

saman3417
05-27-2009, 03:50 PM
ممنون که دیدید ولی من الان از یه کافی نت که نگاه می کنم مشکل نداره ولی تو خونه با اینترنت اکسپلورر خودم که فکر کنم 5 یا 6 باشه و ویندوز 2003 که نگاه می کنم اینجوری شده حالا سعی میکنم عکسشو نشون بدم.
فقط یه سوال دیگه اون نوشته کنر لوگو simple machine.... رو میشه حذف کرد اگه نمیشه بگین چطوری میشه جاشو تغییر داد مثلا بالا یا زیر لوگو.
ضمنا لوگو چقدر باید کوچیکتر باشه تقریبا بگید.
ممنون از لطفتون

delfanatash
05-27-2009, 05:41 PM
فقط یه سوال دیگه اون نوشته کنر لوگو simple machine.... رو میشه حذف کرد اگه نمیشه بگین چطوری میشه جاشو تغییر داد مثلا بالا یا زیر لوگو.
ضمنا لوگو چقدر باید کوچیکتر باشه تقریبا بگید.
ممنون از لطفتون

بله اون فقط یه تصویر در مسیر زیر است
SMF LOGO (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و به راحتی میشه در همین مسیر هر تصویر دیگری جایگزین نمود یا تصویر را حذف نمود و تغییر داد
پایدار باشید