توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال یک دامنه به یک انجمن روی دامنه ای دیگر
saman3417
05-27-2009, 07:47 AM
سلام
من انجمنی روی یک هاست در یکی از پوشه های آن به صورت زیر دارم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
حالا می خوام یک دامنه با هاست رایگان بخرم و طوری اون رو تنظیم کنم که با ورود به این دامنه انجمن من باز بشه.
از اساتید خواهشمندم در صورت امکان با زبان ساده توضیح بفرمایند
IRDownload.ORG
05-27-2009, 08:18 AM
منظورتون از هاست رایگان رو نمی فهمم
اما شما می تونید اگر addon کنید
البته اگر سرویس هاستینگ که خریداری کردید این مکان رو داشته باشه
saman3417
05-27-2009, 09:12 AM
ببین وقتی یک دامنه می خری معمولا یک هاست رایگان داره.
بعدش هم من می خوام کاری کنم که فرضا وقتی کسی آدرس دامنه من رو تایپ کرد صفحه اصلی انجمن من در آدرسی که اونجا قرار داره نمایش داده بشه.
آدرسی که خریدم مثلا
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
آدرسی که انجمن من اونجا قرار داره
خواهشمندم توضیح بدهید اگر از توی سی پنل تنظیم داره یا از جای دیگه دقیقا بگید
ممنون
بستگی به فضای شما داره دوست عزیز.
اگر هاست رایگانی که همراه دامنه به شما دادند حداقل 30 مگابایت فضا، دیتابیس MySQL و پشتیبانی از PHP رو داشته باشه ، می تونید SMF رو روش نصب کنید.
saman3417
05-31-2009, 03:23 AM
ببینید من نمی خوام که انجمن رو روی اون نصب کنم.
من میخوام انجمنم در همونجا باشه ولی از یه دامنه ی دیگه هم قابل دسترسی باشه.
خوبی سه حالت پیش میاد :
1- دامنه موردنظرتون رو ریدایرکت کنید :
بازدیدکننده با ورود به دامنه موردنظر، آدرس در مرورگرش عوض شده و به hesabdari.oeg/loknat انتقال پیدا می کنه.
2- دامنه موردنظر رو روی هاستینگ hesabdari.org اصطلاحا addon کنید :
الف) آدرس انجمن روی وب رو در تنطیمات SMF به دامنه موردنظر تغییر بدید :
با این کار می تونید از طریق hesabdari.org/loknat هم وارد انجمن بشید اما با اولین کلیک روی لینک ها وارد دامنه دیگه میشید.
ب ) آدرس انجمن روی وب رو در تنظیمات SMF همون hesabdari.org/loknat درنظر بگیرید.
با این کار از طریق دامنه موردنظر هم وارد انجمن بشید اما با اولین کلیک روی لینک ها به hesabdari.org/loknat منتقل خواهید شد.
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.