PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان يزد

hadi58
05-27-2009, 08:15 AM
نام انجمن : تالار گفتمان سازمان ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري استان يزد
موضوع : مباحث مرتبط با ميراث فرهنگي ، صنايع دستي و گردشگري
گردشگري ، اماکن فرهنگي وتاريخي ، صنايع دستي ، آموزش مجازي صنايع دستي و ...
تغييرات کمي در قالب و بدون هيچ گونه مد

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

سعید
05-27-2009, 09:56 AM
Reported Attack Site!

This web site at <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> has been reported as an attack site and has been blocked based on your security preferences.

جزئیات بیشتر :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

hadi58
05-30-2009, 05:31 AM
با تشکر از شما ...

آره من خودم هم متوجه شدم ... ولي فقط در فايرفاکس اين طوري هست ... تمام بررسيها را هم انجام دادم ولي متوجه نشدم که چرا اين پيغام را مي دهد !!

سعید
05-30-2009, 10:04 AM
سایت شما مشکل داره و ربطی به فایرفاکس نداره.

مرورگر فایرفاکس لیست سایت های مخرب یا آلوده رو از دیتابیس گوگل می گیره و قبل از باز کردن هر سایتی که در این لیست باشه هشدار میده.

هشدار گوگل:

دلیل هشدار گوگل :

اطلاعات بیشتر:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> HtO0sgaey5i3Bg&amp;sa=X&amp;oi=malwarewarninglink&amp;resnum=1 &amp;ct=help