توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نغییر نام هاست
zaersalam
05-27-2009, 01:16 PM
با سلام
من می خواهم نام هاستم را تغییر دهم آیا پس از تغییر نام هاست مثلا از mysite.com به mynewsite.com مامبو دچار مشکل خواهد شد؟
لطفا مرا راهنمایی کنید تا بدونم چه تنظیماتی را پس از این تغییر نام باید تغییر دهم تا به مشکلی بر نخورم!
با تشکر
mhadaily
05-27-2009, 01:19 PM
خیر فقط آدرس livesite رو از فایل config به آدرس جدید تغییر بدید و شاید تنظیمات دیگر که نیاز هست مشکل اساسی برای مامبو پیش نخواهد آمد
zaersalam
05-27-2009, 01:22 PM
و شاید تنظیمات دیگر که نیاز هست مشکل اساسی برای مامبو پیش نخواهد آمد
ممنون :)
اما چه تنظیمات دیگری هم لازمه تغییر کنه؟
mhadaily
05-27-2009, 01:36 PM
شاید مجبور به تغییر مسیر های روی هاست هم بشید و یا تغییر رمز های دیتابیس و نام ان ها که شاید هست البته
zaersalam
05-27-2009, 01:45 PM
شاید مجبور به تغییر مسیر های روی هاست هم بشید و یا تغییر رمز های دیتابیس و نام ان ها که شاید هست البته
از توجه شما بسیار ممنونم
اما این قضیه برای من خیلی مهمه باید همه تنظیمات لازم را حداکثر ظرف یکساعت انجام داده و سایت با نام جدید را راه اندازی کنم اگه یه جای کار به اشکال بربخوره خیلی بد میشه :(
برای همین می خوام قبل از هرگونه اقدامی تمامی جوانب رو پیش بینی کنم :-\
خواهش میکنم اگه کسی دقیقا همه تغییراتو میدونه بهم بگه
mhadaily
05-27-2009, 01:50 PM
فایل config رو ببنید ! کاملا مشخصه
$mosConfig_user = 'root';
$mosConfig_password = '';
$mosConfig_db = 'mambo465';
$mosConfig_dbprefix = 'mos_';
$mosConfig_absolute_path = 'C:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
$mosConfig_live_site = '<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
$mosConfig_cachepath = 'C:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;;
عموما موارد بالاست
zaersalam
06-12-2009, 09:26 AM
با سلام
من تغییر نام را با موفقیت انجام دادم و فقط در سه خط از فایل config لازم بود که نام هاست قدیم را با جدید جایگزین کنم.
اما نمی دانم چرا قالب سایتم بهم ریخت؟!!!
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.