ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پیغام " لطفا تغییرات حاصل را ذخیره یا انصراف دهید " هنگا

ژیگِس
05-30-2009, 10:57 AM
سلام
من یک کاربر از انواع مختلف در Public Frontend ساختم ولی هنگامی که در محیط کاربری وارد می شوم و روی لینک ارسال مطلب کلیک می کنم صفحه باز می شود و یک مسیج باکس باز می شود با عنوان : " لطفا تغییرات حاصل را ذخیره یا انصراف دهید " که کلیک می کنم صفحه دوباره رفرش می شود. در فایرفاکس اگر ok کنم صفحه به همان صفحه ای که مربوط به بخش انتخاب شده در لینک ارسال مطلب هست sectiondi دایرکت می شود. در IE در یک حلقه نمایش پیغام گیر می کند. لطفا کمک کنید فوریه!

سعید
05-30-2009, 01:26 PM
معمولا بعد از بستن صفحه این Alert رو به شما میده.

مطمئن بشید که سایتتون کدی نداره که صفحات رو ریدایرکت کنه یا ...

ژیگِس
05-31-2009, 10:24 AM
نه خیلی ساده است . از قالب مامبو 465 فارسی استفاده کردم .یکی دو سایت دیگم هم همین مشکل رو دارند.
من به حالتی از کاربری نیاز دارم که کاربر بدون نیاز به ورود به صفحه مدیریت بتواند یک یا چند محتوا را در بخش مربوط به خود درج و ویرایش و یا حذف کند. خیلی مهمه.اگه کسی اطلاع داره نظر بده.
در ضمن وقتی ارسال مطلب رو می زنم صفحه ارسال میاد ولی بلافاصله این پیغام میاد و اصلا اجازه نمی ده که چیزی تایپ کنم.

ژیگِس
06-01-2009, 07:52 AM
از حسن توجه دوستان متشکرم.خودم مشکل رو حل کردم.اگه کسی مشکل داره پیغام بزاره.
در ضمن کلی کامپوننت و ماژول نوشتم برای هر کی بخواد. فقط یکم خرج داره البته به صورت donate.

mhadaily
06-02-2009, 04:48 AM
سلام

دوست عزیز ما سال هاست که داریم به سوالات پاسخ میدهیم و هرگاه به نتیجه ای رسیدم جواب را مطرح کردیم

بنابراین شما نیز در راستای اعتلای این امر لطفا پاسخ سوال را همین جا بفرمایید تا دوستان دیگری که به این مشکل مواجه میشوند با جستجو به جواب رسیده و قطعا از شما متشکر خواهند شد