PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل آپلود عکس در گالری

navvab_06
08-28-2006, 01:55 PM
من گالری رو نصب کردم و وقتی می خوام عکس رو آپلود کنم خطای زیر می ده

Warning: copy() [function.copy]: open_basedir restriction in effect. File(C:\PHP\uploadtemp\phpF593.tmp) is not within the allowed path(s): (D:\Webs\hostres1\mihanmehr\mihanmehr.com) in D:\Webs\hostres1\mihanmehr\mihanmehr.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nents\com_ponygallery\ponygallery.php on line 594

Warning: getimagesize(D:/Webs/hostres1/mihanmehr/mihanmehr.com/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in D:\Webs\hostres1\mihanmehr\mihanmehr.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nents\com_ponygallery\ponygallery.php on line 598

Warning: getimagesize(D:/Webs/hostres1/mihanmehr/mihanmehr.com/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: No such file or directory in D:\Webs\hostres1\mihanmehr\mihanmehr.com\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> nents\com_ponygallery\ponygallery.php on line 1088
ERROR: Source file not found

لطفا کمک کنید

sorry4uboth
08-28-2006, 02:27 PM
سلام
روی لوکال کار میکنی یا سرور؟

navvab_06
08-29-2006, 07:56 AM
سلام
روی لوکال کار میکنی یا سرور؟

سلام لوکال
ویندوز 2003
بای

sorry4uboth
08-29-2006, 09:18 AM
شما فولدر تمپ وب سرورت رو به یکی از فولدهای داخلی شبیه سازت انتقال بده مشکلت حل میشه.
یا از appserv استفاده کن مشکلت حل میشه!

shahab_62s
05-14-2009, 02:56 PM
سلام
من در لوکال با شبیه ساز ومپ وقتی به صورت کلی میخوام آپلود کنم این erorr رو میده ایضا به صورت تکی !

در ضمن ورژن داتسوی من 1.6.2 fa هستش مامبوی من هم 4.6.5

پاسخ بالای رو هم متوجه نمیشم.

ولی در سرور مشکلی نداشتم

Warning: getimagesize(c:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\admin.datsogallery.php on line 182

Warning: getimagesize(c:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\admin.datsogallery.php on line 187

Warning: copy(c:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\admin.datsogallery.php on line 191

Warning: getimagesize(c:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\images.datsogallery.php on line 13
خطا:فایل منبع یافت نشد!!
Warning: getimagesize(c:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.getimagesize]: failed to open stream: Permission denied in c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\images.datsogallery.php on line 13
خطا:فایل منبع یافت نشد!!
Warning: unlink(c:/wamp/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) [function.unlink]: Permission denied in c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\admin.datsogallery.php on line 201

Fatal error: Call to undefined function imagecreatefromjpeg() in c:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> tsogallery\images.datsogallery.php on line 16

سعید
05-14-2009, 05:48 PM
پاسخ بالای رو هم متوجه نمیشم.

پوشه ای در سرویس دهنده تعریف شده که فایل های موقت رو اونجا قرار بده. این پوشه قابل دسترسی نیست.

به جای شبیه ساز فعلی (WAMP)، از Appserv یا XAMPP استفاده کنید، این مشکل رو نخواهید داشت.

مهدی.
05-14-2009, 08:57 PM
سلام

لطفاً در تاپیکهای قدیمی پرسش نفرمایید و به قوانین احترام بگذارید! مشکلات خود را با استفاده از جستجو برطرف کنید اگر نتوانستید در یک تاپیک مطرح کنید تا پاسخ بگیرید.

یا حق