توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نوشتن عربی
mehdi_pink_63
06-01-2009, 06:07 PM
با سلام می خوام برخی از منوها را به زبان عربی بنویسم . مثلا منوی اصلی را وقتی تغییر می دهم توی صفحه اصلی نمایش داده نمیشه و در اخر اسم منو در بخش مدیریت یک علامت مثلثی شکل کوچک که یک علامت سوال داخلش نمایش داده می شه
mhadaily
06-02-2009, 04:19 AM
سلام
مربعی که ذکر کردید زمانی ظاهر میشه که از متن نوشته شده بیش از حد مجاز باشه
اگر در منو تعداد حروف شما خیلی زیاد شده باید از دیتابیس این مقدار رو تغییر بدید که در این رابطه می توانید از انجمن و سوالات قبلی که با جستجو به آن خواهید رسید کمک بگیرید .
در ضمن متن عربی خودتون رو هم اینجا قرار بدید تا ما هم آنرا بررسی کنیم
mehdi_pink_63
06-02-2009, 02:32 PM
با سلام
به بانک اطلاعاتی مراجعه کردم و مقدار را از 100 به 200 افزایش دادم در ضمن مامبو را نیز دوباره نصب کردم. ولی باز دوباره با همان مشکل قبلی برخوردم یعنی یک منوی جدید ایجاد کردم با نام المنوالرئیسیه بدون اشکال ذخیره می شود ولی وقتی می خواهم درون ان منوی جدیدیی ایجاد کنم مامبو بطور خودکار یک منو با نام المنوالرئیسی ایجاد می کند و نشان می دهد که در ان 1 منو ذخیره شده ولی وقتی وارد ان می شوم هیچ منویی وجود ندارد. ضمنا در قسمت ماژول بخش کاربری المنو الرئیسیه وجود دارد ولی المنو الرئیسی که خود مامبو ساخته نیست و به هیچ طریقی این منو حذف نمی شود. لطفا مرا یاری کنید :'( :'( :'( :'( :'(
mhadaily
06-03-2009, 08:04 AM
type رو بزارید text و مقدار رو 255 بزارید ببنید مشکل حل میشه
منو رو هم از دیتابیس میتونید حذف کنید
mehdi_pink_63
06-03-2009, 12:09 PM
سلام
می تونید دقیقا بفرمایید ادرس فیلد منوها مثل منوی اصلی یا سایر منوها کجاست؟ من حتی از روی شناسه سعی کردم پیداش کنم ولی اصلا اون شناسه اونجا نبود. مرسی از راهنمایی هاتون
درست نشد. نوعش رو text کردم 255 هم کردم ولی باز نشد می خواهید رمز و پسورد را بصورت خصوصی بفرستم شما هم چک کنید ولی راهشو به من بگید
mhadaily
06-06-2009, 10:35 AM
نیاز به رمز نیز در همین مورد توی انجمن قبلا بررسی هایی شده لطفا یک جستجو هم بکنید احیانا پاسخ ها رو بررسی کنید مشکل حل میشه
mehdi_pink_63
06-06-2009, 02:49 PM
با سلام خدمت شما آقا مجید گل من چند روز مشکل دارم ولی هنوز حل نشده قبلش هم تو ساست جستجو کردم ولی به نتیجه نرسیدم لطفا بفرمائید دقیقا چی سرچ کنم
mhadaily
06-06-2009, 03:57 PM
user pass سی پنل رو برام بفرستید من دیتابیس رو چک کنم
خصوصی لطفا بفرستید
مرسی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.