PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل و یک سوال

miladsokout
06-04-2009, 04:39 PM
با سلام

میخواستم بدونم میشه شکل کادری که لینک ها رو در آن فرار میدیم رو تغییر داد؟؟؟؟!!!

منظورم شکل زیر است:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مشکل من:

همان طور که در عکس میبینید ، مدیر کل انجمن ، کار بر جدید هم است!!!!

من میخواستم کاری کنم که کاربر جدید برای مدیر کل سایت نمایش داده نشه ، ولی نه اینکه کلا گروه کاربری ، کاربر جدید حذف شود؟؟!!!!

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

منتظر کمک شما هستم!!!!!! :&#039;(

miladsokout
06-04-2009, 04:40 PM
[quote author=miladsokout link=topic=20336.msg108137#msg108137 date=1244133546]
با سلام

میخواستم بدونم میشه شکل کادری که لینک ها رو در آن فرار میدیم رو تغییر داد؟؟؟؟!!!

منظورم شکل زیر است:

مشکل من:

همان طور که در عکس میبینید ، مدیر کل انجمن ، کار بر جدید هم است!!!!

من میخواستم کاری کنم که کاربر جدید برای مدیر کل سایت نمایش داده نشه ، ولی نه اینکه کلا گروه کاربری ، کاربر جدید حذف شود؟؟!!!!

منتظر کمک شما هستم!!!!!! :&#039;(

mrsajjad
06-04-2009, 04:56 PM
سلام

مديريت&gt;تنظيمات قالب جاري&gt;مخفی شدن نمایش عنوان درجه کاربری در انجمن ها

mrsajjad
06-04-2009, 06:46 PM
برای تغییر اون هم باید فایل style.css باز کنید و به دنبال کلمه quote بگردید بعد زیر background-color: اون رو به هر رنگی خواستید تغییر بدید