توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چند تا سوال یک تازه وارد از استادان smf
hatef
06-06-2009, 11:27 AM
سلام خدمت استادان گرامي
من يه تازه وارد هستم که به تازگي مدير يک انجمن SMF شدم و به کمک شما دوستان يه خورده نياز دارم
1- وقتي ميخوام بسته اي رو نصب کنم ميگه اطلاعات FTP لازم هست اين اطلاعات(يوزر و پسورد) چي هست از کجا گير بيارم؟ از مدیر اصلی سایت باید بگیرم؟
2- نسخه سايت 1.1.5 هست اگر اون رو به 1.1.6 ارتقا بدم براي اطلاعات سايت اتفاقي پيش نمياد؟برای ارتقا تا 1.1.9 باید همین شکل عمل کنم یعنی یکی یکی تا 1.1.9؟
3- چه جوري امتياز کاربران رو که به صورت مثلا به صورت ستاره هست رو عوض کنم(لطفا يه توضيح کامل بديد مثلا چه جوري آدرس عکسم رو وارد کنم و...)
4- قالب سايت Mystic Jade هست چه گونه لوگو رو عوض کنم(البته توضيحاتي داده شده بود اما کامل نفهميدم)
5- واینکه مثلا برای تغییر لوگو باید عکس خودم رو در images در template بگذارم اما چه جوری؟
با تشکر فراوان
delfanatash
06-06-2009, 01:22 PM
یا هو
بسیار خوش آمدید
امید وارم که با تلاش دوستان شما هم همه موارد را فرا گرفته و مشکلات خود را حل بفرمایید
در چند مورد سئوالات را مطرح فرموده اید که اولین راهنمایی اینه که هر مورد را جستجو بفرمایید در انجمن بحث شده اند حتما به نتایج مطلوبی خواهی رسید مثلا در مورد اول علاوه بر زحمات همه دوستان بنده به شخصه چندین بار پاسخ گفتم و در مورد ارتقا هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد اگر آموزش های سایت را مطالعه فرمایید در مورد عکس آواتور و امتیاز کاربران و تغییر لوگو و....هم خیلی بحث شده و جواب داده شده
در غیر این صورت و عدم دسترسی به جواب کامل هر موضوع را طبق قوانین انجمن در یم تاپیک جدا گانه مطرح فرمایید که دوستان راهنمایی لازم را بفرمایند
پایدار و سر بلند باشید
hatef
06-06-2009, 05:45 PM
یا هو
بسیار خوش آمدید
امید وارم که با تلاش دوستان شما هم همه موارد را فرا گرفته و مشکلات خود را حل بفرمایید
در چند مورد سئوالات را مطرح فرموده اید که اولین راهنمایی اینه که هر مورد را جستجو بفرمایید در انجمن بحث شده اند حتما به نتایج مطلوبی خواهی رسید مثلا در مورد اول علاوه بر زحمات همه دوستان بنده به شخصه چندین بار پاسخ گفتم و در مورد ارتقا هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد اگر آموزش های سایت را مطالعه فرمایید در مورد عکس آواتور و امتیاز کاربران و تغییر لوگو و....هم خیلی بحث شده و جواب داده شده
در غیر این صورت و عدم دسترسی به جواب کامل هر موضوع را طبق قوانین انجمن در یم تاپیک جدا گانه مطرح فرمایید که دوستان راهنمایی لازم را بفرمایند
پایدار و سر بلند باشید
صحیح اما این سوالات جوری پاسخ داده شده اند یه کم برای تازه کاری مثل من درکش سخته اگه مشکلی نیست یک بار دیگه یه کم مفصل تر برای من هر سوال رو توضیح بدید تشکر
mrsajjad
06-07-2009, 08:48 PM
- وقتي ميخوام بسته اي رو نصب کنم ميگه اطلاعات FTP لازم هست اين اطلاعات(يوزر و پسورد) چي هست از کجا گير بيارم؟ از مدیر اصلی سایت باید بگیرم؟
[quote/]
برای این مورد باید از هاستینگ اطلاعات ftp رو بپرسید
[quote]
- نسخه سايت 1.1.5 هست اگر اون رو به 1.1.6 ارتقا بدم براي اطلاعات سايت اتفاقي پيش نمياد؟برای ارتقا تا 1.1.9 باید همین شکل عمل کنم یعنی یکی یکی تا 1.1.9؟
به شما پیشنهاد میکنم اخرین نسخه رو از سایت اصلی دانلود کنید تا اینکه اینطوری اپدیت کنید
- چه جوري امتياز کاربران رو که به صورت مثلا به صورت ستاره هست رو عوض کنم(لطفا يه توضيح کامل بديد مثلا چه جوري آدرس عکسم رو وارد کنم و...)
مديريت>گروه های کاربری>تغییر>نام فایل عکس ستاره
برای عوض کردن کافی یک فایل با همان نام و همان پسوند توی پوشه images قالب بزارید و جانشین کنید
قالب سايت Mystic Jade هست چه گونه لوگو رو عوض کنم(البته توضيحاتي داده شده بود اما کامل نفهميدم)
یک فایلی هستش به نام logo.png میتونید فایل خودتون رو جای گزینه این فایل بکنید ولی اسم و پسوند باید یکی باشه
واینکه مثلا برای تغییر لوگو باید عکس خودم رو در images در template بگذارم اما چه جوری؟
منظورتون رو درست نفهمیدم
hatef
06-09-2009, 09:21 AM
با تشکر راهنمایی بسیار خوبی بود
اما یک سوال برای تغییر لوگو یا امتیازات کاربران(به صورت ستاره) چه طوری باید اونها رو عوض کنم باید قالب رو ویرایش کنم ( توی کامپیوتر نه سایت) یعنی فایل خودم رو جایگزین فایل اصلی کنم بعد دوباره توی سایت قالب رو نصب کنم؟
مثلا شما میگید لوگو با این نام هست Logo.png عکس خودت را با همین نام جایگزین کن !! یعنی کاری که بالا گفتم رو باید انجام بدم
میدونم کار اسونی هست اما من تازه کارم
mrsajjad
06-14-2009, 07:01 PM
مثلا شما میگید لوگو با این نام هست Logo.png عکس خودت را با همین نام جایگزین کن !! یعنی کاری که بالا گفتم رو باید انجام بدم
دوست عزیز شما عکس ها رو با ftp انتقال بده به سایت و جایگزین بکن نیازی نیستش که قالب رو دوباره نصب کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.