توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست کامپوننت تقویم فارسی
با سلام... دوستان من می خواهم در قسمتی از سایتم تاریخ را نشان دهم. آیا کامپوننت یا ماژولی هست؟ ممنون
developer
06-14-2009, 11:06 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با سلام و با تشکر فراوان از پاسخ و همکاری سریع شما. لینکی که محبت کردید باز نشد اگر لینک دیگری هست راهنمایی نمایید. متشکرم
firoozmandan
06-14-2009, 02:58 PM
سلام
لینک بدون هیچ مشکلی باز میشه
ارور خاصی میگیرید ؟
یا علی
سلام... بسیار ممنون... نصب کردم و به خوبی کار می کنه. جسارتا می خواستم بدونم میشه رنگ حاشیه یا بکگراند تقویم رو تغییر داد؟
DesignX
06-14-2009, 06:38 PM
سلام
بله ، میشه تغییر داد.
هم CSS و هم تصویر رو میشه تغییر داد.
یا علی
firoozmandan
06-14-2009, 06:39 PM
سلام
این تقویم به صورت پیشفرض 4 ترکیب رنگ دارد اما اگر تمایل دارید از رنگهای دیگری استفاده کنید فولدر date را ببینید . در این فولدر فایلهایی با پسوند PNG موجود هست که میتونید تغییرات لازم را اعمال کنید
یا علی
با سلام ... مشکل من در قسمت تقویم به خوبی با کمک شما حل شد. هم خواستم تشکر کنم و هم یک سئوال دیگه دارم. من از یکی قالبهای آماده مامبو استفاده می کنم. همه ی مطالب رو غیر قابل انتشار کردم تا مطالب خودم را منتشر کنم. اما مطلبی با عنوان « قوانین مامبو » همچنان هست و در قسمت تمامی مطالب هیچ مطلبی به این عنوان دیده نمی شه. لطفا راهنمایی بفرمایید. <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
DesignX
06-18-2009, 06:07 PM
سلام
قوانین مامبو رو از مدیریت محتوای استاتیک غیر قابل انتشار کنید
یا علی
سلام... با نهایت تشکر و سپاس... با راهنمایی شما حل شد.
noshijan
07-04-2011, 12:58 PM
برای من این ارور رو میده : JFolder::files: Path is not a folder
لطفا راهنمایی کنید
مهدی.
07-04-2011, 03:47 PM
سلام
دوست عزیز مشکل شما مربوط به جوملا نمیشه احیاناً !؟ این اخطار مختص جوملاست ! و شما در تاپیک مامبویی مطرح فرمودید !
لطفاً قوانین را یکبار مطالعه فرمایید و با توجه به قوانین در انجمن سوال بفرمایید. در خدمتتان خواهیم بود.
هیچکس تنهاتر از خدا نیست
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.