PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجمن کلا در دسترس نیست

حمیدرضا
06-16-2009, 10:24 AM
سلام صفحه انجمن من کلا غیب شد . به جاش سه خط زیر ظاهر میشه!

Notice: Undefined variable: sourcedir in /home/*******/public_html/forum/index.php on line 54

Warning: require_once(/QueryString.php) [function.require-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/*******/public_html/forum/index.php on line 54

Fatal error: require_once() [function.require]: Failed opening required '/QueryString.php' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/*******/public_html/forum/index.php on line 54

البته جستجو کردم و حدس میزنم فایل ها از دست رفته و باید اور رایت کنم درسته ؟

حالا میخوام بدونم علت چیه مگه میشه همین طوری فایل ها از دست بره ؟ مشکل از هاستینگ هست ؟ هاستینگ چه مشکلی داره؟

هاستیگ من لایسنس سی پنلنش بسته هست و من فقط از ftb دسترسی میتونم با این وضع مشکل رو حل کنم و کدوم فایل ها رو اوور رایت کنم؟
ممنون

firoozmandan
06-16-2009, 10:50 AM
سلام

به مدیر سرور بگید لاگ ها رو چک کنه . با این کار بهتر به نتیجه میرسید .

یا علی

حمیدرضا
06-16-2009, 02:22 PM
سلام

به مدیر سرور بگید لاگ ها رو چک کنه . با این کار بهتر به نتیجه میرسید .

یا علی

هاستینگ گفت هیچ ربطی به ما نداره! میشه بیشتر توضیح بدید!

firoozmandan
06-16-2009, 04:06 PM
اگر سایت بدون مشکل کار میکرده و یه هو ! این مشکل براش پیش اومده قطعا تغییری از طرف هاستینگ صورت گرفته . ( اگر شما مطمئن هستید هیچ تغییری از طرف خود شما صورت نگرفته )

حمیدرضا
06-16-2009, 04:36 PM
بله همنو طور که گفتم من کاری نداشتم حالا هم دنبال متهم نیستم میخوام مشکل حل بشه با توجه به پست اولم مثل اینکه مشکل index.php on line 54 هست من فایل index.php دوباره آپ کردم از طریق ftp مشکل حل میشه؟

بااتشکر

حمیدرضا
06-16-2009, 04:40 PM
البته دوباره آپ نکردم میخواستم ببینم این کارو بکنم یا نه تو پست قبلی اشتباه شد!

firoozmandan
06-18-2009, 12:34 PM
فایلها رو مجددا overwrite کنید و تست کنید

( البته اول از فایلهای فعلی بکاپ بگیرید )

یا علی

حمیدرضا
06-19-2009, 10:03 PM
ممنون فقط یه سوال من تغییرات زیادی تو فایل های قالب اسمایل ها و .... دادم با اور رایت کردن همه به صورت اولیه در میاد ؟

نوید
06-20-2009, 05:14 AM
بله ، همه چیز به حالت اول بر میگردد

حمیدرضا
06-20-2009, 08:58 AM
چیزهایی که اضافه شده مثل آواتار کاربر ها و فایل های پیوست که باقی میمونه؟

نوید
06-20-2009, 09:35 AM
بله باقی میمونه