PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهینه سازی با موتورهای جستجو

akhani
06-18-2009, 11:19 AM
سلام
من یه آموزش کلی در باره بهینه سازی smfبا موتورهای جستجو میخواستم کسی میتونه کمک کنه-من چند ماهی هست که با smfانجمن درست کردم اما موتورهای جستجو فقط صفحه اول رو میشناسن و صفحات داخلی رو نمیشناسن مرسی
اینم آدرسم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
06-18-2009, 11:33 AM
سلام

چه اس ام اف - چه مامبو و چه هر سیستم دیگه ای در اپتیمایز کردن نکات مشترک زیادی دارند که میشه گفت اصلی ترین موارد محسوب میشن
مقالات زیر را مطالعه کنید :

[ مقاله ]همه چیز درباره Page Rank Google (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

[ مقاله ] SEO و SEM چیستند؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

[ مقاله ] سایت شما مهمان مهمی دارد! (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با مطالعه مقالات بالا ، توجه و عمل به اونها قطعا کمک زیادی به سایت شما میکنه .

یا علی

akhani
06-19-2009, 02:22 AM
ممنون از جوابتون حالا اینارو چطوری میشه تو سایت smfتنظیم کرد
منظورم SEO و SEM چیستند؟

firoozmandan
06-19-2009, 07:02 AM
سلام

به نظر میاد مقالات رو مطالعه نکردید ! لطفا مقالات رو مطالعه کنید ( البته با دقت ) جواب شما در بطن همین مقالات موجود هست !

یا علی

سعید
07-05-2009, 09:02 AM
پیشنهاد می کنم این دو مقاله رو هم مطالعه کنید :

32 نکته برای بهینه سازی در موتورهای جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
بهینه سازی و ارتقای سایت در موتورهای جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

و این تاپیک ها :
نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش دوم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نکته های ایندکس شدن smf در موتور جستجو : بخش سوم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نکته چهارم ایندکس شدن ... حذف phpsesid برای موتور جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
نکته جالب برای ایندکس شدن smf در موتور جستجو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

با مطالعه دقیق این مقالات و مقالاتی که آقای فیروزمندان معرفی کردند، شما می تونید یک درک کلی از موضوع بدست بیارید که در شرایط مختلف شما رو راهنمایی کنه.

Arash.Goodarzi
07-05-2009, 09:09 AM
سلام

در تأیید صحبتای آقای فیروزمندان و آقا سعید باید عرض کنم که اگه نکاتی که در آموزشهایی که معرفی شده رعایت کنید و عمل کنید، خیلی به شما و شناسوندن ساتتون به موتورها کمک میکنه.

شما می تونید از مرکز وبمستران گوگل Google Webmaster Central به آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هم استفاده کنید.

البته اولویت با مقالاتی هست که عزیزان معرفی کردند.