PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش نصب VirtueMart

mehdi_pink_63
06-27-2009, 02:19 PM
با سلام بنده به تازگی این کامپونت را دانلود کردم ولی نمی دونم چطوری نصبش کنم آخه خیلی فایل داره تو انجمن هم گشتم ولی چیز دقیقی پیدا نکردم
باتشکر

مهدی.
06-27-2009, 02:32 PM
سلام

مثل کامپوننتهای دیگه نصب میشه. فرقی نمیکنه !

توصیه : از کامپوننت supacart برای مامبو استفاده نمایید.

یا حق

mehdi_pink_63
06-27-2009, 02:34 PM
Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد
پیغام بالا را برای هر دوشون میده ؟؟؟؟؟ :'(

mehdi_pink_63
06-27-2009, 02:41 PM
جالب بدونید این پیغام خطا برای من که روی لوکال می خواهم نصبش کنم عجیبه نه؟؟؟؟

مهدی.
06-27-2009, 02:43 PM
سیستم عاملتون چیه ؟

یا حق

mehdi_pink_63
06-27-2009, 03:18 PM
windows xp

مهدی.
06-27-2009, 04:51 PM
پوشه media اگر در بین پوشه های مامبو موجود هست را حذف کنید و یک پوشه جدید با همین عنوان ایجاد کنید.

یا حق

mehdi_pink_63
06-28-2009, 04:34 AM
این کار هم کردم ولی باز فایده نداشته :'( :'( :'( :'( :'( :'(

مهدی.
06-28-2009, 04:59 AM
شبیه سازتون چیه ؟! بهتره از appserv 2.5.10 استفاده کنید. (فرمت درایوی که شبیه ساز و مامبو نصب هستند چی هست؟)

این مشکلی که شما میفرمایید از یک مقدار هم عجیبتره !

مامبو رو جدید بر روی لوکال نصب کنید ببینید باز هم این مشکل رو دارید؟!

یا حق

mehdi_pink_63
06-28-2009, 05:59 AM
شبیه ساز appserv هستش درایو c هم ntfs هستش دوباره هم نصبش کردم ولی باز نشد
به نظر شما ممکنه فایل زیپی که من دارم باید باز یشه واول یک قسمت خاصی از آن نصب بشه محتویاتش را برای شما در زیر اوردم
com_supacart.zip
mambots
modules
داخل دو فولدرش هم چند تا فایل زیپ دیگه هستش هر سه فایلی هم که برای شما نوشتم داخل یک فایل زیپ با نام supacart-1-0-3.zip
من هم از منوی نصب جامع اقدام به نصب می کنم
دیگه توضیح خاصی به نظرم نمی یاد

مهدی.
06-28-2009, 06:04 AM
ای آقا !

خوب مشخصه که اول باید باز بشه این فایل و بعد تک تک نصب بشه. :دی

مشکل همینه. داشتیم به کجا میرفتیم!

یا حق

mehdi_pink_63
06-28-2009, 06:26 AM
خوب الان اول کدامش باید نصب بشه چون می خوامن بدونم هسته اصلیش چیه آخه تک تک بعضی هاشو نصب کردم ولی سایت پیغام خطا داد متوجه شدم هسته اصلیش نصب نشده اگر همان فایل زیپ با نام com_supacart.zip داخل فایل زیپ اول باشه که باز برای من همان پیغام خطا را می ده یک سوال دیگه داشتم می خواستم بدونم فرق این کامپونت با ویرتوال مارکت چیه؟ و ایا این کامپونتی که من دارم می تونم به سیستم شتاب وصلش کنم با تشکر

مهدی.
06-28-2009, 11:21 AM
هسته اصلی همونی هست که ابتدای نامش با com (مخفف کامپوننت) آغاز میشه.

چه پیغام خطایی میده ؟

فرق این کامپوننت با کامپوننت ویرتوال مارکت در جوملایی بودن و مامبویی بودنشان هست. سوپا در مامبو-کد معرفی شده است، پس میتوان نتیجه گرفت استفاده از این کامپوننت بهتر از ویرچوآل هست.

این کامپوننت در حال فارسی سازی هست و بزودی به رایگان در اختیار همگان قرار خواهد گرفت، میتوانید مطالب بیشتر را در تاپیک مربوطه دنبال کنید. همچنین در صورت تمایل در فارسی سازی این کامپوننت همکاری نمایید. کامپوننت فارسی شده با سیستم شتاب سازگار شده است.

یا حق

h_zaman06
06-28-2009, 12:09 PM
آقا ما هم اینو نصب کردیم اما روی لوکال اشکال میگیره ... اون کامپوننت را که نصب کردم .. بعدش که واردش میشی ازت میپرسه که می خواهی فروشگاه را همینطوری راه بندازی یا اینکه یه چند تا محصول به صورت پیش فرض روش باشه .. هر کدوم را که کلیلک کنی بهت پیغام خطا میده و بعدشم از این به بعد هر بار بری تو کامپوننت به جای اینکه چیزی نشون بده همون خطاها رو نشون میده .

///////////
علاقه مند به همکاری هستیم ... اما متاسفانه چیزی بلد نیستیم که بخواهیم کمک کنیم .... (آبدارچی نمی خواین :) )

مهدی.
06-28-2009, 12:25 PM
آقا ما هم اینو نصب کردیم اما روی لوکال اشکال میگیره ... اون کامپوننت را که نصب کردم .. بعدش که واردش میشی ازت میپرسه که می خواهی فروشگاه را همینطوری راه بندازی یا اینکه یه چند تا محصول به صورت پیش فرض روش باشه .. هر کدوم را که کلیلک کنی بهت پیغام خطا میده و بعدشم از این به بعد هر بار بری تو کامپوننت به جای اینکه چیزی نشون بده همون خطاها رو نشون میده .

///////////
علاقه مند به همکاری هستیم ... اما متاسفانه چیزی بلد نیستیم که بخواهیم کمک کنیم .... (آبدارچی نمی خواین :) )

منظورتون کدوم کامپوننت هست ؟

در رابطه با همکاری هم تنها ترجمه کافیست. همینکه بتونید در ترجمه فایلهای زبان به دوستان کمک کنید، به کارها سرعت خواهید بخشید.
حتی همکاری هریک از شما دوستان در قسمتهای مختلف باعث خوشحالی و قوت قلب ما خواهد بود. ویکی مامبولرن با آدرس wiki.mambolearn.com در انتظار همکاری کاربران گرامی میباشد.

یا حق

mehdi_pink_63
06-28-2009, 12:37 PM
در رابطه با پیغام خطا منظورم Fatal: جابجایی فایل های آپلود شده به پوشه media/ به خطا مواجه شد
وقتی همان فایلی که شما نیز فرمودید نصب می کنم می نویسه در رابطه با فارسی کردنش من حاضرم و در ضمن برنامه نویسی سایت هم بلدم هستم البته با اجازه شما

مهدی.
06-28-2009, 01:04 PM
در رابطه با نصب فقط یک مورد دیگه باقیمونده! اون هم اینه که بصورت بسته اکسترکت شده اون رو نصب کنید.
قبلاً هم این مشکل رو داشتیم اما نه در لوکال.

در هر صورت تاپیک راهنمايي در نصب کامپوننت supacart-1-0-3 (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کن.

در رابطه با اعلام آمادگی برای فارسی سازی این کامپوننت هم میتونید در تاپیک زیر اعلام آمادگی نمایید. (البته باید دوست خوبمون امیر بیاد ببینیم چقدری مونده از کار)
فارسی سازی کامپوننت supacart (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا حق

h_zaman06
06-28-2009, 05:03 PM
منظورم همون supacart هست .
این دو تا عکس را ببینید :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
اینجا نصب شده و باید یکی از گزینه ها رو انتخاب کنم
حالا هر کدوم را بزنم این اتفاق میوفته
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
06-29-2009, 08:25 AM
کامپوننت رو حذف کنید و دوباره نصب کنید. فایلهای کامپوننت بدرستی منتقل نشده اند.

یا حق

h_zaman06
06-29-2009, 04:44 PM
چند بار این کار رو کردم اما باز هم همین پیغام رو میده ...... البته من دارم رو لوکال نصب میکنم میتوه مشکل این باشه ؟
هم به صورت فشرده نصب کردم و هم به صورت نصب از فولدر .. اما هیچ کدوم درست نشد

مهدی.
06-29-2009, 04:47 PM
سلام

یکبار هم با شبیه ساز appserv 2.5.10 امتحان کنید. شاید مشکل از اینجا باشه!

یا حق