PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کمک در مورد انتقال انجمن به زیر دامنه...

youcoomco
06-28-2009, 10:43 AM
سلام به همه
خسته نباشید
فایلهای انجمن من الان توی مسیر اصلی سایته ولی میخوام اونارو منتقل کنم توی یه زیر دامنه مثل forum.mydomain.com. کنترل پنل من از نوع پلسکه. subDomain میسازم ولی نمیدونم چطور باید مدیریتش کنم. دوستان کمک کنن.

firoozmandan
06-28-2009, 11:08 AM
سلام

مشکل شما الان در مدیریت پلسک هست یا نحوه تنظیم اس ام اف بعد از انتقال به سابدامین ؟

یا علی

youcoomco
06-28-2009, 03:24 PM
سلام
در حال حاضر پلسک
چون وقتی با ftp به ساب دامین وصل میشم، مثل اینه که به دامین اصلی وصل شدم، همون فایلها. انتظار داشتم فولدر <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> خالی باشه.
اگه این مشکل حل بشه میرم سراغ فاز بعدی.

firoozmandan
06-29-2009, 08:22 AM
سلام

همینطور که میدونید اینجا انجمن پشتیبانی از مامبو و اس ام اف و به زودی جوملا است
اما برای حل مشکلتون میتونید لینک زیر و آموزش های موجود رو مطالعه کنید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

youcoomco
06-29-2009, 12:34 PM
من شرمندم آقای فیروزمندان. چون میخواستم بعدش smf رو منتقل کنم گفتم از بچه های همینجا کمک بگیرم. ممنون از راهنماییتون
یا علی

youcoomco
07-02-2009, 09:32 AM
سلام
اگر الان smf و کل پوشه Forums رو به زیر دامنه انتقال بدم، بعدش چه تغییراتی لازمه تا انجمن صحیح و سالم بیاد بالا؟

الان آدرس انجمن به این صورتهک
youcomco.ir/forums/...
بعدش قراره اینجوری بشه:
forums.youcomco.ir

firoozmandan
07-02-2009, 10:24 AM
سلام

فایل setting.php رو باز کنید و مقادیر زیر را ادیت کنید :

$boardurl
$boarddir
$sourcedir
$cachedir

بعد از این کار انجمن شما بدون مشکل کار میکنه البته باید وارد قسمت مدیریت انجمن بشید و از قسمت تنظیمات قالب - آواتور - اسمایل ==&gt; آدرس های قبل رو ادیت کنید

یا علی

youcoomco
07-02-2009, 11:36 AM
از لطفتون ممنونم
ببینم چکار میتونم کنم