PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب "e-backup"

astronomist90
06-29-2009, 05:10 AM
میشه بگید این رو که در "نحوه انتقال سایت از لوکال به سرور" تو ضیح داده شده چه جوری باید روی سایت(در لوکال هاست) نصب کرد :D

نوید
06-29-2009, 06:27 AM
این کامپوننت متعلق به مامبو سری 4.5 می باشد و در سری 4.6 قابل استفاده نیست!

astronomist90
06-29-2009, 07:27 AM
لطفا بگید چه جوری میتونم از لوکال هاست به هاست مطالب رو منتقل کنم
در ضمن من اینجا رو هم دیدم <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
من از mambo v4.6.2 استفاده میکنم و کامپوننت &quot;e-back up&quot; بلد نیست نصب کنم
لطفا راهنمایی کنید(لطفا مراحل رو کامل توضیح دهید

firoozmandan
06-29-2009, 08:20 AM
سلام

شما به جای استفاده از این کامپوننت ابتدا باید وارد PHPMyAdmin بشید . از دیتابیس بکاپ بگیرید .
فایلها رو روی سرور منتقل کنید

فایل configuration.php رو ادیت کنید و مواردی مثل آدرس ها و نام دیتابیس - پسورد دیتابیس و نام کاربری دیتابیس رو بنویسید .

دیتابیسی که در مرحله اول بکاپ گرفته بودید رو در سرور ایمپورت کنید

یا علی

astronomist90
06-29-2009, 09:27 AM
سلام

شما به جای استفاده از این کامپوننت ابتدا باید وارد PHPMyAdmin بشید . از دیتابیس بکاپ بگیرید .
فایلها رو روی سرور منتقل کنید

فایل configuration.php رو ادیت کنید و مواردی مثل آدرس ها و نام دیتابیس - پسورد دیتابیس و نام کاربری دیتابیس رو بنویسید .

دیتابیسی که در مرحله اول بکاپ گرفته بودید رو در سرور ایمپورت کنید

یا علی

ببخشید من زیاد بلد نیستم به خاطر همین سوال های ابتدایی می پرسم :-[
من از برنامه ی &quot;easy php &quot;برای لوکال هاستم استفاده میکنم میشه بگید phpmyadmin کجاست؟ (لطفا توضیح دهید)

مهدی.
06-29-2009, 09:47 AM
سلام

قبل از هرچیز باید بگم که شبیه سازتون رو عوض کنید و از appserv استفاده کنید. استانداردتر و بهتر است.

فکر کنم با کلیک راست روی آیکن این نرم افزار در نوار ابزار ویندوز بتونید به مدیریت phpmyadmin وارد بشید. (آیتم مخصوص این قسمت داشت قدیما!)

یا حق

astronomist90
06-29-2009, 10:49 AM
من الان وارد phpmyadmin شدم اسکرین شات صفحه دیتا بیس رو لینکش رو پایین گذاشتم الان باید کدوم گزینه رو بزنم تا بکاپ بگیرم
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> w ww. 2shared.com/file/6494972/ff457149/screen.html

firoozmandan
06-29-2009, 10:53 AM
بکاپ از دیتابیس در PHPMyAdmin (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)