توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور میشه دانلود حتما از سایت بشه
akhani
07-06-2009, 01:46 PM
سلام من یه سایت با smfبرای دانلود زدم ولی مشکلی که دارم لینکهای دانلودم توسط سایت های دیگه گپی میشه خواستم بدونم از اساتید کسی اسکریپی سراغ داره که حتما دانلود از سایت من انجام بشه ضمنا برام مقدور نیست که فایلهام رو ضمیمه کنم چون اونارو تو پارس اسپیس ذخیره کردم کاری که میخوام انجام بدم یه کاریه مثل کاریه که اخیرن پرشین گیگ کرده ممنون میشم کمک کنین
اگر سروری که فایل ها روش هست Apache باشه و اجازه استفاده از دستورات htaccess رو به شما بده ، می تونید با استفاده از دستورات htaccess این محدودیت رو اعمال کنید.
akhani
07-06-2009, 08:11 PM
سرور سایتم لینوکسه اما فایلهام تو پارس اسپیسه خوب میشه بیشتر رانمایی کنید؟
مهدی.
07-06-2009, 10:02 PM
سلام
در Hot Link - Htaccess (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>_Linkin) توضیح داده شده است.
یا حق
دقت کنید:
اگر سروری که فایل ها روش هست Apache باشه و اجازه استفاده از دستورات htaccess رو به شما بده...
... اما فایلهام تو پارس اسپیسه ...
مهدی.
07-07-2009, 07:31 AM
سلام سعید
خوب اینو که توی ارسال اول هم گفته بودند! شما گفته بودی ایشون هم سوال کردند که حالا چطوری هست ؟ ، منم لینک دادم. (حالا شاید بعداً یکی اینکار رو خواست بکنه با جستجو به این جواب میرسه و کارش حل میشه)
من پارس اسپیس تا حالا استفاده نکردم و نمیدونم چطور هست! (شما که دقتت بالاست و میدونی پارس اسپیس آپاچی نیست، نباید میگفتی سعید جان)
یا حق
سلام پسر مهربون!
:D
در تعیین رشته اصلا رشته های قضایی رو انتخاب نکنی! چون اصلا استعدادش رو نداری!
من به دوست عزیز akhani جواب دادم ! به پست اول، پاسخ اول و پاسخ دوم دقت کن ;)
البته باید نقل قول می کردم، اما فکر می کردم واضح باشه.
akhani
07-07-2009, 12:23 PM
پارس اسپیس از این دستورات تبعیت نمیکنه-امن مثل پرشین گیگ میمونه ولی با امکانات بیشتر
مهدی.
07-07-2009, 01:13 PM
سلام پسر مهربون!
:D
در تعیین رشته اصلا رشته های قضایی رو انتخاب نکنی! چون اصلا استعدادش رو نداری!
من به دوست عزیز akhani جواب دادم ! به پست اول، پاسخ اول و پاسخ دوم دقت کن ;)
البته باید نقل قول می کردم، اما فکر می کردم واضح باشه.
سلام سعید.
نه رشته های قضایی رو هیچوقتی انتخاب نمیکنم، چون میدونم هیچکی اونوقت زندان نمیره!
من فکر کردم منظورت با من بود :دی اما ظاهراً مثل همیشه سوءتفاهم پیش اومد بین من و شما :دی
تو مسنجر منتظرم با همدیگه صحبت کنیم، خیلی وقته صحبت نکردیم.
پارس اسپیس از این دستورات تبعیت نمیکنه-امن مثل پرشین گیگ میمونه ولی با امکانات بیشتر
بهترین راه حل برای شما اینه که روی فایلهاتون پسورد بزارید، پسورد هم آدرس وبسایتتون میتونه باشه.
یا حق
akhani
07-07-2009, 04:18 PM
بهر حال ممنون این تایپهم خیلی خوب یا بهتر بگم عالی بود
"Hot Link - Htaccess توضیح داده شده است"
مهدی.
07-07-2009, 05:03 PM
شما هم اگر مطلب مفیدی در رابطه با وب دارید در ویکی مامبولرن منتشر کنید تا همه کاربران آنرا مطالعه کنند.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.