توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ادیتور هنگام درج فایل فلش
plusboy
07-07-2009, 04:39 PM
به نام خدا
با سلام.
سرچ کردم.
من فایل فلش را با استفاده از insert / edit embedded media
و آدرس دهی به صورت دستی، در محتوا درج میکنم.
سیو میکنم. در سایت هم نمایش داده میشود.
ولی وقتی که دوباره بر میگردم که ادیت کنم، فایل فلش نیست.
فرموده بودند که ادیتور را غیر فعال کنید و کد html را درج کنید، بعد دوباره فعال کنید.
اول اینکه چه جوری باید غیرفعال کرد؟
دوم اینکه ؛ اگر من درست رفته باشم؛ تنظیمات کلی>>> ویرایشگر پیشفرض: >>> NO WYSIWYG
بعد از انجام اینکار، وقتی که کدها را paste میکنم.
و دوباره ویرایش گر را به حالت قبلی بر میگردانم؛ دوباره کد مربوط به فلش حذف شده.
ممنونم.
mhadaily
07-07-2009, 04:41 PM
سلام
کد مربوط به فلش رو اگر میدانید کافیه که از همون ادیتور با زدن دکمه htmlدر ادیتور جستجو کنید و یا وارد کنید !
۲- برای غیر فعال کردن ادیتور یک راه همون هست که گفتید و راه دیگر غیر فعال کردن مامبوت ادیتور هست
plusboy
07-09-2009, 08:29 AM
سلام آقا مجید
منظورتون را کامل نگرفتم
من مثلا یک فایل .swf را ریختم توی پوشه ای که مامبو نصب هست.
بعد از طریق دکمه insert /edit embedded media
آدرس را اینجوری وارد میکنم.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> 127.0.0.1/test.swf
من به نظرم مشکل این هست؛ ادیتور هنگام ذخیره در دیتابیس کاری به کدها نداره، چون وقتی که صفحه سایت را میارم فایل فلش هم لود میشه
به نظرم ادیتور هنگامی که میخواهم مطلب را ادیت کنم، وقتی میخواد از دیتابیس دیتا را لود کنه، این اتفاق می افته
مهدی.
07-09-2009, 08:35 AM
سلام
الان مشکل چیه ؟! من متوجه نشدم!
میخواهی فایل SWF بزاری اما نمیشه ؟ اگر فقط قصد نمایش فایل فلش در متن هست بگو تا یک راه دقیق و فوق ساده جلوی پات بزارم میثم جان.
یا حق
lalyka
09-01-2009, 04:26 AM
سلام
من مشكل مشابه دارم البته از زماني كه سايتمو آپلود كردم فايل فلشمو نشون نميده. ميونيد راهنماييم كنيد؟
lalyka
09-01-2009, 05:50 AM
در ضمن وقتي مي خوام دوباره فايل flash رو با استفاده از Insert/ Edit embeded media آپلود كنم اين errorرو بهم نشون ميده Error, "Failed to upload file, internal error..."
مهدی.
09-01-2009, 06:21 AM
کدی که در ویرایشگر قرار دادید رو در اینجا بزارید تا بررسی کنیم. احتمالاً در آدرس دهی فایل اشتباه کردید !
یا حق
lalyka
09-01-2009, 08:36 AM
در قسمت embeded media كد نمي خواد ، فقط browse و upload كردم
در ضمن در آموزش اين لينك <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> گفته قسمت آرايش كه من در 4.6.5 پيرا نكردم .
در ضمن كدي كه در HTML EDITOR ميذارم تا فايل از اون طريق آپلود بشه اين هست
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>=6,0,29,0" width="167" height="170">
<param name="movie" value="file:/images/flash/shandiz_safdari.swf">
<param name=quality value=high>
<embed src="file:/images/flash/shandiz_safdari.swf" quality=high pluginspage="<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> type="application/x-shockwave-flash" width="167" height="170"></embed>
</object>
مهدی.
09-01-2009, 11:57 AM
شما در آدرس دهی فایل اصلی فلش مشکل دارید، قبلاً در این رابطه بحث شده.
--------------------------------------------------------------------------------------------
شما میخواهید فایل فلش در محتوا قرار بدید ؟ یا اینکه فقط همین یکبار ؟!
در هر صورت من به شما پیشنهاد میکنم از مامبوت all videos که در مامبو دیگ موجود هست استفاده کنید. کار رو خیلی راحت میکنه این مامبوت برای شما. هم فایلهای صوتی و هم تصویری و هم فلش و ... .
یا حق
plusboy
09-01-2009, 12:21 PM
سلام
الان مشکل چیه ؟! من متوجه نشدم!
میخواهی فایل SWF بزاری اما نمیشه ؟ اگر فقط قصد نمایش فایل فلش در متن هست بگو تا یک راه دقیق و فوق ساده جلوی پات بزارم میثم جان.
یا حق
ممنون میشم این راه ساده را بگید.
با تشکر.
در ضمن منظور شما از این حرف چیه؟
"شما میخواهید فایل فلش در محتوا قرار بدید ؟ یا اینکه فقط همین یکبار ؟!"
مهدی.
09-01-2009, 12:25 PM
راه ساده همون مامبوتی هست که در ارسال قبلی گفتم.
این مامبوت در محتوا فقط فایل فلش رو میزاره. اگر بخواهید در قسمتهای دیگه (ماژولها یا در هدر قالب) بزارید بحث فرق میکنه.
این مامبوت فقط در محتوا فایل فلش رو میزاره (توجه کنید به این موضوع)
یا حق
mersad
09-01-2009, 11:00 PM
سلام
ببخشید پریدم وسط بحث
اقا مهدی اگه میشه توضیح بدین که تو قسمت ماژول چه جوری میشه فایل فلش گذاشت ؟
مهدی.
09-02-2009, 01:21 AM
توی ماژول باید ابتدا ویرایشگر رو خاموش کنید. بعد از همون کدی که در بالا قرار داده شده استفاده کنید.
فقط نکته ای که مهم هست اینه که شما در آدرس دهی و لینک دادن فایل swf باید از توابع مربوط به قالب استفاده کنید. (این توابع در آموزش طرلحی قالب موجود هست)
یا حق
lalyka
09-02-2009, 09:25 AM
سلام
من فايل رو با استفاده از "توی ماژول باید ابتدا ویرایشگر رو خاموش کنید. بعد از همون کدی که در بالا قرار داده شده استفاده کنید." گذاشتم. فقط مشكل اينه كه فقط تو IE نشونش ميده و مثلا در Safari و Mozilla فقط يك چارگوش با محتوي سفيد نشون ميده( فايل فلشو)... چه بايد كرد؟
مرسي از راهنماييتون :)
firoozmandan
09-03-2009, 06:21 AM
سلام
این مورد به مامبو مربوط نیست .
چک کنید ببینید فلش روی بروزر های شماست شده ؟ نصب شده ؟ فعال هست ؟ ...
یا علی
lalyka
09-03-2009, 09:27 AM
ست شده چون رو LOCALدرست جواب ميده
مهدی.
09-15-2009, 01:16 PM
سلام
اسکریپتی که قرار دادید رو اینجا بگذارید تا بررسی کنیم.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.