PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشكل ماژول تاريخ بعد از فعال سازي sef

piroozman
07-08-2009, 01:06 PM
سلام خدمت همه دوستان محترم
دلم براتون تنگ شده بود :D
سايت من را كه در امضام هست را نگاه كنيد ، صفحه اصلي كه باز ميشه تاريخ دقيق نمايش داده ميشه ولي وقتي به اين آدرس مي ريم:
htt p://w ww.tafrihi.org/mos/Frontpage/Itemid,1
مي بينيد كه تاريخ سايت خراب ميشه يعني پيش زمينه نمياد
اين مشكل وقتي ايجاد شد كه sef خود مامبو را فعال كردم
لطفا بفرماييد مشكل از كجاست و چه كار بايد بكنم؟
خيلي ممنون O0

mhadaily
07-08-2009, 01:28 PM
سلام
این کد رو با توجه به سایت خودتون بذارید در head قالب

&lt;base href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;

piroozman
07-08-2009, 02:55 PM
سلام
اين كار را كردم درست نشد
الان اين كد قرار دارد
لطفا راهنمايي بفرماييد
ممنون O0

mhadaily
07-08-2009, 03:00 PM
&lt;base href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> /&gt;

این مسلما اشتباه هست تغییر بدید به دامین خالی

piroozman
07-08-2009, 05:30 PM
اين است:

اين الان اشتباهه؟
ممنون

firoozmandan
07-09-2009, 08:09 AM
سلام

در لینک

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

تاریخ به اینصورت هست : 1388/04/18 ساعت 00:44:14

مشکل چیه ؟!
یا علی

piroozman
07-09-2009, 09:57 AM
سلام
ايني كه شما فرموديد تاريخ مطلب هست من ماژول تقويم فارسي سمت چپ سايت را عرض مي كنم كه فقط مثلا تاريخ 18 را زده و تصوير پيش زمينه ديگر معلوم نيست در حالي كه در دومين اصلي تصوير پيش زمينه تاريخ مشخص است
قبلا درست بود بعد از اينكه sef مامبو را فعال كردم اين مشكل پيش اومد
ممنون

مهدی.
07-09-2009, 11:03 AM
سلام - کم پیدایی !

میشه با تصویر نشون بدی مشکل رو؟ متوجه مشکل شما نمیشم!

یا حق

piroozman
07-09-2009, 11:48 AM
سلام
اين دو تصوير را نگاه كنيد:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

در تصوير اول تقويم فارسي را به طور كامل مشاهده مي كنيد و در تصوير دوم تقويم فارسي را ناقص مشاهده مي كنيد تصوير اول براي دومين www . tafrihi.org مي باشد و تصوير دوم براي <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> www . tafrihi.org/mos/Frontpage/Itemid,1 مي باشد
اين مشكل زماني ايجاد شده كه بنده sef خود مامبو را فعال كردم
لطفا راهنمايي بفرماييد
باتشكر

مهدی.
07-09-2009, 11:55 AM
مشکل از SEF نیست. چون من الان در هر دو حالت سالم میبینم! اونم تازه با اینترنت اکسپلورر

فکر میکنم مشکل از قالب باشه که احتمالاً با مرورگری که استفاده میکنید این مشکل رو داره.

یا حق