PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مقدار فضای اشغال شده در هاست

mnad
07-08-2009, 05:43 PM
سلام
من هاستی که ازش سرویس گرفتم ، از پلسک استفاده میکنه . من وقتی حجم فایل ها رو اندازه میگیرم ، 60 مگابایت میزنه . یک بار هم کل فایلهای خودم و چیزایی که به طور پیشفرض روی هاست بود رو هم حساب کردم ، همون حدود ها شد . ولی جاله که در قسمتی که اطلاعات هاستم رو زده ، نوشته حدود 340 مگابایت از فضا رو استفاده کردم . الان برای من سوال شده که چرا اینجوریه ؟ ( من یه سرویس دیگه از یه هاست دیگه دارم که اون هم پلسک هست و همین مشکل رو با اونجا هم دارم و خیلی برام عجیبه ، چون تمام محاسباتم رو به هم زده )
.
آیا مشکل به خاطر بکاپ گرفتن مدیریت هاست از سایت من هست ؟ یا اینکه موارد دیگه ؟ لطفا راهنمایی کنید تا مشکلم حل بشه

مهدی.
07-08-2009, 05:59 PM
سلام

بهترین جواب رو مدیر سرور میتونه بده (البته اگر مثل بعضی مدیرا نباشن).

میتونه لاگها یا ایمیلها یا اینکه هرچیز دیگه ای هاست شما رو اشغال کنه. بطور مثال در CPanel قسمتی وجود داره به نام web disk که کل محتویات هاست رو نمایش میده و میتونید پیگیری کنید. حالا پلسک رو نمیدونم. اما بدون شک چیزی شبیه به این داره.

یا حق

mnad
07-08-2009, 06:38 PM
درسته ، من تو این چند روزه با مدیر هاست مکاتبه میکم حتما . فقط خواستم قبلش یکم اطلاعات داشته باشم .

من ایمیلها رو پاک کردم . در ضمن مگه چقدر ایمیل هست مگه ؟ اون یکی هاستم رو که تازه یک ماهه راه انداختم ، ولی یهو 200 مگ پر شد . در حالی که 70 مگابیت بیشتر اطلاعات روی هاستش نبود . خیلی عجیبه

مهدی.
07-08-2009, 07:20 PM
صرفاً ایمیل رو نگفتم. کلی گفتم ، لاگ ها فایلهای پنهان که با . شروع میشن یا اینکه هر فایل دیگه ای.

من یکبار برام همچنین موردی پیش اومده بود. با سی پنل بودم موضوع رو پیگیر شدم و دیدم 40 مگ فقط لاگ دارم!

باید ببینید چی میتونه باشه. اینجوری نمیشه گفت. منم با پلسک کار نکردم که حتی قیافش رو بدونم چه جوریه.

یا حق

mnad
07-14-2009, 05:52 AM
مشکل همون لاگ و ارور های سایت بود که 2 الی 3 برابر حجم مطالبم شده بود . تنظیم کردم که هر روز پاک شه