توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب کامپونتهای قدیمی
mehdi_pink_63
07-09-2009, 06:34 PM
با سلام من تعدادی کامپونت قدیمی از مامبو دارم که می خوام 2 تا از اونا یکی کتابخانه دیجیتال و دیگری مدرسه مجازی که هردو در مامبو 4.6.5 نصب نمی شن لطفا کمک کنید.
کامپوننت های قدیمی متاسفانه برخی از اونها روی نسخه جدید بخوبی کار نمی کنند.
برای استفاده از اونها در نسخه جدید باید اونها رو سازگار بکنید.
در خصوص مدرسه هم کامپوننتی توسط تیم مامبولرن تهیه شده. این کامپوننت تجاری هست. در صورت نیاز می تونید تهیه کنید.
mehdi_pink_63
07-09-2009, 07:41 PM
در رابطه با سازگار کردن چه کار باید انجام بدهم میشه بیشتر راهنمایی کنید :'(
developer
07-09-2009, 08:00 PM
ابتدا PHP را فرا بگیرید
با ساختار مامبو آشنا بشید و API مامبو را بررسی کنید
شروع به سازگار کردن کامپوننت ها کنید
mehdi_pink_63
07-10-2009, 06:07 AM
آیا از روی پیغام خطا و یا مشکلی که بعد از نصب کامپونت بوجود می اید یا از روی تفاوتهای نسخه ای که این کامپونت روی آن کار می کنه و نسخه جدید نمی شه کار را حل کرد اگر می شه چطور باید شروع کنم مثلا"
وقتی کامپونت کتایخانه دیجیتالی را نصب می کنم حین نصب یک خطای مشخص می دهد و بعد از ان فقط صفحه معرفی کتاب نمایش داده نمی شوم ضمنا این کامپونت سازگار با مامبو مثلا 4.؟.؟ می باشد ولی مامبو ما 4.6.5 است و از تفاوتهای این دو می توان مشکل را حل کنیم نظر شما چیه و پیشنهاد شما چیه
مهدی.
07-10-2009, 06:26 AM
سلام
ابتدا PHP را فرا بگیرید
خارج از این نیست. نتنها برای مامبو، بلکه برای هر چیز دیگه ای !
یا حق
آیا از روی پیغام خطا و یا مشکلی که بعد از نصب کامپونت بوجود می اید یا از روی تفاوتهای نسخه ای که این کامپونت روی آن کار می کنه و نسخه جدید نمی شه کار را حل کرد اگر می شه چطور باید شروع کنم مثلا"
اصلا روال کار همینه.
اول ببینید مشکل کجاست. بعد مشکل رو رفع کنید.
" کار را حل کرد" =
ابتدا PHP را فرا بگیرید
mehdi_pink_63
07-10-2009, 08:44 AM
مثلا برای کتابخانه دیجیتالی این پیغام را می ده:
Warning: XML error in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> om_booklibrary\booklibrary.xml: DESCRIPTION is not a valid containing element
Warning: XML error in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> om_booklibrary\booklibrary.xml: B is not a valid containing element
Fatal: Installer error with c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> om_booklibrary\booklibrary.xml: component com_booklibrary SQL error DB function failed with error number 1067
Invalid default value for 'fk_bookid' SQL=CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mos_booklibrary_lend` (`id` int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,`fk_bookid` int(11) NOT NULL default '',`fk_userid` int(11),`lend_from` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',`lend_until` datetime,`lend_return` datetime,`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',`checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',`user_name` varchar(250) default '',`user_email` varchar(250) default '',PRIMARY KEY (`id`),FOREIGN KEY (`fk_userid`) REFERENCES mos_users(`id`),FOREIGN KEY (`fk_bookid`) REFERENCES mos_booklibrary(`id`)) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=2 ;
SQL =
CREATE TABLE IF NOT EXISTS `mos_booklibrary_lend` (`id` int(11) unsigned NOT NULL auto_increment,`fk_bookid` int(11) NOT NULL default '',`fk_userid` int(11),`lend_from` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',`lend_until` datetime,`lend_return` datetime,`checked_out` int(11) NOT NULL default '0',`checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00',`user_name` varchar(250) default '',`user_email` varchar(250) default '',PRIMARY KEY (`id`),FOREIGN KEY (`fk_userid`) REFERENCES mos_users(`id`),FOREIGN KEY (`fk_bookid`) REFERENCES mos_booklibrary(`id`)) TYPE=MyISAM AUTO_INCREMENT=2
و برای مدرسه مجازی :
Warning: XML error in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> chool.xml: INSTALLFILE is not a valid containing element
Warning: XML error in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> chool.xml: UNINSTALLFILE is not a valid containing element
Warning: XML error in c:\appserv\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> chool.xml: IMAGES not permitted within FILES
مشکل مدرسه مجازی به نظر کمتر میاد ولی مشکل کتابخانه بیشتر و فکر کنم نیاز دراه داخل بانک اطلاعاتی تغییرات داده بشه و لی نمی دونم چطوری و کجا باید باشه
در این زمینه ها ما فقط می تونیم راهنمایی بکنیم و انجام کار با خود شماست.
mehdi_pink_63
07-10-2009, 04:15 PM
خوب ممنون می شم من خودم قادر به اجرای دستورات شما هستم و منتظر راهنمایی شما؟؟؟؟
سلام . من از خیلی چیزهای این سایت می خواهم استفاده کنم . ولی چون برای نسخه های قدیمی تهیه شده است عمل نمی کند .
یک راه حلی پیش پای بگذارید ممونم . :-*
مهدی.
08-05-2009, 08:46 PM
سلام
مثلاً چه چیزهایی ؟!
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.