ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مارژل لینک متحرک

javad
01-25-2006, 01:32 PM
برای اینکه من لینک های یک مجموعه خودم را به صورت متحرک کنم باید چی کار کنم
یعنی مثلا اگر 70 تا لینک هست دیگه کل صفحه رو برای لینک ها نگیره
و به صورت متحرک از بالا به پایین بره
باید چی کار کنم ؟

firoozmandan
01-25-2006, 01:40 PM
سلام

با دانلود ماژول روبرو مشکلتون حل میشه : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

برای ظاهر شدن لینک دانلود باید لاگین کنید .

یا علی

radman
01-26-2006, 04:55 PM
با سلام

بعد از نصب ماژول بايد به قسمت تغيير ماژول بريد و كد مربوط به لينكستان خود را در آنجا وارد كنيد(مثلا : 22 ) تا مجموعه لينك مربوطه به نمايش بياد.

براي اينكه لينكها به نمايش بياد بايد كد مربوط به آن مجموعه لينك كه در اين مسير است رو پيدا كرده و در ماژول خود وارد نماييد.
(توضیح برای دانستن شناسه مجموعه به منوی Components و گزینه لينكستان و سپس مجموعه وب لينكها برید شناسه مجموعه ها در ستون Category ID نوشته شده است)

يا حق...

پ.ن مدیر : دوست عزیز لطفا اگر مورد جدیدی یادتون اومد با ویرایش مطلب قبلی مطلب خود رو بنویسید .

sghodsi
02-20-2006, 04:38 PM
چرا من روی لینک این دانلود کیلیک میکنیم error404 میده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

firoozmandan
02-20-2006, 06:10 PM
دوست عزیز سایت مامبولرن در حال بازسازی است .

تا چند روز آینده سایت مجددا شروع به کار خواهد کرد .

یا علی

navvab_06
09-20-2006, 01:46 AM
خب این چند روز آینده کیه؟هنوز نرسیده
آخه لینک دانلود هنوز خرابه

firoozmandan
09-20-2006, 06:14 AM
اول سلام ;)

اگر لطف میکردید و قسمت دانلود سایت بخش ماژولها رو چک میکردید قطعا مشکلتون حل میشد .

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

deldar1
07-29-2010, 07:12 PM
سلام
نیاز فوری دارم به یک لینکدونی متحرک که می خواهم توسط آن لینکهای سایت را بصورت اسکرول نمایش دهم! رفتم این ماژول را دانلود کنم ولی لینک خراب بود!
خواهش می کنم راهنمایی بفرمائید. خیلی ضروری هست. مرسی