PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : توضیحات انجمن

aaaaallllliiiii
07-10-2009, 08:27 AM
چه جوری میشه برای توضیح انجمن ها عکس هم گذاشت و رنگشون رو تغییر داد و...؟

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

نوید
07-10-2009, 05:58 PM
چگونه می توانم تصویری به توضیحات انجمن اضافه کنم؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

aaaaallllliiiii
07-10-2009, 06:29 PM
چه طور میشه متن رنگی قرار داد؟

aaaaallllliiiii
07-10-2009, 07:54 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

وقتی میزنم اینطوری میشه
من میخوام عین اون تصویر بشه
یعنی متن،از بالای تصویر شروع بشه،نه از بغلش
الان فرق این دوتا رو حس میکنید؟
من میخوام عین اون تصویر بشه.

developer
07-10-2009, 09:15 PM
شما با دستورهای HTML آشنایی دارید ؟
از Align=Right استفاده کنید

aaaaallllliiiii
07-11-2009, 12:20 PM
لطفا بهم یاد بدهید O0

مهدی.
07-11-2009, 12:23 PM
سلام

برید سایت html.ir بخونید و یاد بگیرید. ;) O0

یا حق

aaaaallllliiiii
07-11-2009, 01:22 PM
من همین یک مورد رو میخوام آموزش ببینم
لطفا همین یک مورد رو به من یاد بدید.

مهدی.
07-11-2009, 02:56 PM
دوست من ماهیگیری بهتره یا ماهی خریدن ؟
من به شما ماهیگیری دارم یاد میدم. اما ماهی نمیگیرم براتون.

یا حق

aaaaallllliiiii
07-11-2009, 03:04 PM
پس حداقل بگو،این مطلب،مربوط به کدوم موضوع هست؟ :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;(

firoozmandan
07-12-2009, 06:56 AM
دو لینک زیر رو ببینید

Align رو چک کنید !

Definition and Usage

The align attribute specifies the horizontal and vertical alignment of an image according to the surrounding element.

The img element is an inline element (it does not insert a new line on a page), meaning that text and other elements can wrap around it. Therefore, it can be useful to specify the alignment of the image according to surrounding elements.

یا علی

aaaaallllliiiii
07-12-2009, 06:21 PM

دستتون درد نکنه :D

درست شد.

میشه بگید چه طوری میشه متنش رو هم رنگی کرد؟

الان کدش به این صورت هست:

&lt;p&gt;&lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> align=&quot;right&quot; /&gt;محل بحث و پیگیری مسایلی که مدیران درباره ی مسایل و سیاست های کلی سایت مطرح میکنند و از همشهریان نظرخواهی میکنند.&lt;/p&gt;

firoozmandan
07-13-2009, 10:10 AM
توصیه میکنم کتاب HTML رو بگیرید و مطالعه کنید !

1. Select a color to use for your font. Keep in mind that colors that are similar on the color spectrum to your background should not be used as the font as they will make it difficult to read the text.
2. Insert &lt;font color=&quot;color&quot;&gt; around the area you want colored.
3. To change back to the default text and end the coloring use &lt;/font&gt;

از Style هم میتونید کمک بگیرید ....

یا علی