PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ارسال نشدن ایمیل

aheetanha
07-11-2009, 03:41 AM
سلام دوستان عزیز
یه مشکل ! توی بخش تماس با ما وقتی مشترک فرم ارسال ایمیل رو تکمیل میکنه ایمیل به ما ارسال نمیشه . ولی پیام میده که ایمیل ارسال شد .
تو قسمت " تنظیمات کلی / پیام ها " همه تنظیمات رو چک کردم !!

mhadaily
07-11-2009, 04:30 AM
سلام
تنظیمات smtp ست کنید شاید سرور شما mailfunction را بسته باشد

aheetanha
07-14-2009, 06:36 AM
سروري كه استفاده ميكنم همه پروتهاش بازه .

امكانش هست روش تنظيم رو رو قسمت تنظيمات / پيامها / توضيح بديد ؟

لازم به ذكر است من SMTP رو تست كردم جوابنداد .

firoozmandan
07-14-2009, 10:05 AM
سلام

باز بودن پرت ها این مشکل رو حل نمیکنه
اگر ارسال ایمیل توسط nobody رو غیر فعال کنن شما راحی جز فعال کردن SMTP ندارید

لطفا مراحلی که برای تست SMTP طی کردید و جواب نگرفتید بنویسید تا مشخص بشه مشکل کار کجاست

یا علی

aheetanha
07-18-2009, 07:17 AM
سلام

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
با تشكر

مهدی.
07-18-2009, 07:50 AM
سلام

تنظیم SMTP (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

مطالعه کنید. موفق باشید.

یا حق

aheetanha
07-21-2009, 10:34 AM
وقتي رو آيكن ارسال ايميل كه بالاي همه صفحه ها هستش كليك ميكنم ( ارسال به دوستان ) متن رو مينويسم ، ارسال ميزنم .
اين خطا رو ميده . ارسالم نميشه .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known in /home/zolfagha/public_html/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105

Warning: fsockopen() [function.fsockopen]: unable to connect to mail.gmail.com:25 (php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known) in /home/zolfagha/public_html/includes/phpmailer/class.smtp.php on line 105
این محتوا برای aheetanha@gmail.com با موفقیت فرستاده شد
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

firoozmandan
07-22-2009, 07:32 AM
یوزرنیم و پسورد هاست و مامبو رو ارسال کنید بررسی میکنم

firoozmandan
07-26-2009, 06:11 AM
سلام

مشکل شما حل شد . شما در قسمت SMTP ایمیلی از GMAIL وارد کرده بودید اما مشخصات SMTP سرور خودتون رو ست کرده بودید ! که صحیح نبود . این مورد رو اصلاح کردم الان تست کنید میبینید که مشکل کاملا حل شده

یا علی