توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عکس مطالب
programmer
07-13-2009, 10:57 AM
سلام
من می خوام یه سایت خبری طراحی کنم، همانند سایت فارس نیوز
می خواهم عکس مطلب اول در اندازه بزرگ باشه و عکس های مطالب بعدی در اندازه کوچک
و همچنین می خوام تیتر مطلب اول درشت تر باشه!
آیا توی مامبو همچینین کاری میشه کرد؟
mhadaily
07-13-2009, 04:22 PM
سلام
پیشنهادی که میتوانم به شما بدم این هست
برای مطلب اول از یک ماژول استفاده کنید که همون قابلیت هایی که مخواهید رو داشته باشد مثلا از ماژول آخرین اخبار ویا ...
و برای مطالب برای همون محتوای ساده سایت برای کوچک ساز کردن تصاویر محتوا هم از مامبوت های lightbox در سایت دانلود مامبولرن استفاده کنید
moztarzadeh
07-14-2009, 06:23 AM
و برای مطالب برای همون محتوای ساده سایت برای کوچک ساز کردن تصاویر محتوا هم از مامبوت های lightbox در سایت دانلود مامبولرن استفاده کنید
سلام
برای استفاده از lightbox پس از فعال کردن مامبوت ، باید از کد خاصی استفاده کرد؟
firoozmandan
07-14-2009, 10:07 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
توضیحات: با این مامبوت شما به راحتی می توانید از حالت لایت باکس و همچنین رفلکت زیبا برای تصاویر خود در محتوا استفاده کنید این مامبوت به طور خودکار عمل می کنید و نیاز ب انجام کار خاصی در وب سایت و همچنین قالب نمی باشد سوالات خود را در انجمن می توانید مطرح کنید
;)
یاعلی
moztarzadeh
07-15-2009, 05:11 AM
توضیحات: با این مامبوت شما به راحتی می توانید از حالت لایت باکس و همچنین رفلکت زیبا برای تصاویر خود در محتوا استفاده کنید این مامبوت به طور خودکار عمل می کنید و نیاز ب انجام کار خاصی در وب سایت و همچنین قالب نمی باشد سوالات خود را در انجمن می توانید مطرح کنید
فیروزمندان عزیز سلام
من قبلا این توضیحات رو زمانی که مامبوت رو دانلود می کردم خونده بودم ولی با این حال موفق نشدم ازش استفاده کنم! ضمنا مامبوت رو فعال هم کردم.
متشکرم
mhadaily
07-15-2009, 05:31 AM
این مامبوت به طور خودکار عمل می کنید
تنهای کار اینکه که پرمیشن فولدری که تصاویر کوچک رو میسازه رو ۷۷۷ کنی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.