PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش کامل استفاده از قالب های CMS های دیگر برای مامبو و

hassan68
07-14-2009, 07:26 AM
با سلام خدمت تمامی دوستان مامبو لرنی♥
میخواستم آموزشی کامل از استفاده تمپلت سایر CMS ها برای مامبو و همچنین استفاده از تمپلت های مامبو برای CMS دیگر اگر میشه بحث روی CMS های (PHPNUKE ,MAMBO,JOOMLA.SMF و...) بحث بشه فکر میکنم با این کار ,کار بزگی بشه که هیچ جایی نکردن اینم میدونم که یه چیزهایی در این مورد به صورت مختصر بحث شده ولی بیایین با قدرت بیشتر در این مورد تلاش کنیم تا همه بتونن استفاده کنند به امید دانش بیشتر

JUST MAMBO LEARN FOR EVER

مهدی.
07-14-2009, 07:32 AM
سلام

دوست من تبدیل قالب چیزی نیست که بشه توی یک بحث یا یک مقاله یا حتی توی یک کتاب توضیح داد.

برای انتقال بین قالبها شما یک راه دارید و اون رو میگم خدمتتون:
1) اول HTML رو یاد بگیرید
2) CSS رو هم کامل بیاموزید.
3) با اساس کار سیستمی که ازش قالب دارید آشنا بشید و حداقل یکبار براش قالب بسازید.
4) با اساس کار سیستمی که بهش میخواهید قالب مورد نظر رو تبدیل کنید آشنا بشید و براش یکبار قالب بسازید.

پیشنهاد من :
سعی کنید بر روی یک سیستم و یا نهایتاً 2 سیستم مدیریت محتوا تمرکز کنید. اینجوری بهتر موفق میشید.

یا حق

hassan68
07-14-2009, 07:52 AM
با سلام من با, MYSQL, CSS ,(X)HTML , PHP و زبان های زیاد زیادی کار کردم فقط بگید چطور میشه یه قالب متلا مامبو رو به JOOMLA مچ کرد ممنون میشم یعنی رو همون دو تایی که خودتون هم گفتین کار بشه بازم خوبه

مهدی.
07-14-2009, 08:01 AM
آموزش طراحي قالب مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

برای جوملا هم این هست.
docs.joomla.org/Joomla!_1.5_Template_Tutorial

اول با اساس کار آشنا بشید. بقیش هم که دیگه خودتون استاد هستید.

وقتی یک قالب برای هرکدوم ایجاد کنید، تبدیلش هم یاد میگیرید.

یا حق