توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابلیت انعطاف کردن یک عکیس
hassan68
07-14-2009, 10:05 PM
دوستان چطور میتونم یه عکسی که کنار بدنه اصلی سایتم هست یعنی در واقع یه کادر واسه کل بدنه گذاشتم ولی وقتی متنی اضافه میشه این کادر کنار ثابت میمونه حالا میخوام قابل انعطاف بشه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟
همچنین دوستان یه تم داشتم فارسی مسکردم با این تصاویرش زیاد به مشکل بر خوردم وقتی روی لوکال سایتو بالا اوردم عکسا هیچکدوم نشون نمیداد و فقط متن بود دو باره با هزار بد بختی هی باید با dream من عکس ها رو لینکاش درست میکردم تا عکسه رو لوکال بالا بیاد یعنی انگار خودم دوباره تم ساختم و مثل اونی که دیدم نشد آیا راهی هست که بد بختی تم سازی دیگه نداشته باشم و فقط برم رو کار فارسی سازی
** دو پست شما یکی شد
mhadaily
07-15-2009, 05:33 AM
سلام
فارسی سازی تم ها این قدر که شما میگید سخت نیست باید ببنیم اون تمی که شما روش کار میکیردید اصلا استاندارد طراحی شده برای مامبو یا خیر !!! چون در فارسی سازی اصلا به تصاویر و فایل هایی جز css کاری نداریم ! ( البته معمولا )بنابراین حتما مشکل از اون قالب بوده بهتره قالب رو جایی آنلاین کنید تا بشه دید و یا بذارید اینجا تا بشه بررسی کرد
hassan68
07-15-2009, 05:52 AM
با سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> themesbase.com/pics/1170689518.jpg
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> www . themesbase.com/?category=Mambo
firoozmandan
07-15-2009, 06:17 AM
دوستان چطور میتونم یه عکسی که کنار بدنه اصلی سایتم هست یعنی در واقع یه کادر واسه کل بدنه گذاشتم ولی وقتی متنی اضافه میشه این کادر کنار ثابت میمونه حالا میخوام قابل انعطاف بشه چه باید کرد؟؟؟؟؟؟
سلام
در مورد این مشکل میتونید تصویری بذارید و روی اون تصویر توضیح بدید ! چون از نوشتتون نمیشه فهمید مشکل دقیقا چیه !
یا علی
hassan68
07-15-2009, 06:34 AM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
همون طور که میبینید تصاویر هیچکدوم بالا نمییادو فقط متن هست
دوستان آخرش معلوم شد مشکل از من هست یا قالب یا ...
اگر منظورم نگرفتید بگید من بیشتر توضیح بدم تا این مشکل بر طرف بشه
firoozmandan
07-15-2009, 09:14 AM
سلام
1- از ارسال پستهای پشت سر هم خودداری کنید !
2- در جواب گرفتن کمی شکیبا باشید !
مشکل از آدرس دهی در قالب باید باشه
سرس صفحه رو ببینید تصاویر از چه آدرسی لود میشن ؟ که نمایش داده نمیشن ...
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.