توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مرور یا چرخش خودکار آخرین مطالب
programmer
07-15-2009, 08:46 AM
سلام
من توی چند تا سایت خبری دیدم که بالای صفحه داخل یه باکس آخرین اخبار با عکس هاشون میاد و میره اخبار بعدی (می چرخند)
مثل این سایتها
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> www . khabaronline.ir/
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ghalamnews.ir/
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dolat.ir/
می خواستم ببینم اینا چه جوریه؟
میشه توی مامبو هم همچنین کاری کرد؟
چه جوری؟
firoozmandan
07-15-2009, 09:10 AM
سلام
یه نمونه از این ماژول رو میتونید در لینک زیر ببینید . البته ماژول زیر امکانات بیشتر و و ظاهر بهتری نسبت به سایتهایی که دادید داره
Frontpage SlideShow
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
البته این ماژول در این سایت رایگان عرضه نمیشه !
یا علی
moztarzadeh
07-15-2009, 09:17 AM
از این طریق هم میشه:
البته اینکه عناوین خبر باتصویر عبور میکنه رو نمیدونم ولی برای اینکه بخوایید عناوین خبر به صورت یه باکس در بالای صفحه نمایش داده بشه کافیه یک ماژول جدید ایجاد کنید و موقعیت اون رو روی top تنظیم کنید سپس کد html مربوط به این رو تو قسمت کدهای html ماژول قرار بدید.
برای بدست آوردن کد نیز کافیه تو google سرچ کنید.
یاعلی
firoozmandan
07-15-2009, 09:21 AM
از این طریق هم میشه:
البته اینکه عناوین خبر باتصویر عبور میکنه رو نمیدونم ولی برای اینکه بخوایید عناوین خبر به صورت یه باکس در بالای صفحه نمایش داده بشه کافیه یک ماژول جدید ایجاد کنید و موقعیت اون رو روی top تنظیم کنید سپس کد html مربوط به این رو تو قسمت کدهای html ماژول قرار بدید.
برای بدست آوردن کد نیز کافیه تو google سرچ کنید.
یاعلی
سلام
این روش درست نیست :)
شما لینک هایی که دوستمون دادن رو ببینید تا دقیقا متوجه منظورشون بشید
یا علی
moztarzadeh
07-16-2009, 05:39 AM
من قبلا از همین طریق این کارو کردم. درسته! با این کار به قابلیت های موجود در لینکهای بالا اصلا نمیرسیم. این روشی که من گفتم فقط کارش اینه که یه متن رو به صورت متحرک از پایین به بالا میبره. چون ماژولی که شما معرفی کرده بودید رایگان نبود من این راه رو پیشنهاد دادم.
علی نگهدارتون ;)
firoozmandan
07-16-2009, 05:48 AM
منظور شما از پایین به بالا رفتن marquee هست ؟
moztarzadeh
07-16-2009, 06:13 AM
بله. البته من این کارو توی یه وبلاگ انجام دادم شاید این کدها برای سایت قابل استفاده نباشه.شاید هم باشه!؟
firoozmandan
07-16-2009, 06:21 AM
marquee مشکل بزرگی که داره :
1- شکیل نیست
2- Compatibility خوبی با همه بروزر ها نداره
& ...
در کل مدتهاست استفاده از marquee در طراحی وبسایتها منسوخ شده
یا علی
moztarzadeh
07-16-2009, 06:34 AM
به غیر از ماژولی که در بالا معرفی کردید راه حل دیگری هم وجود داره؟
programmer
07-16-2009, 10:32 AM
سلام
ممنون از ماژولی که معرفی کردید!
اما ماژولی که بشه بهش دسترسی داشته باشیم نیست؟
firoozmandan
07-20-2009, 07:04 AM
سلام
ماژول رایگان برای مامبو پیدا نکردم که لینک بدم .
اما کامپوننت بالا قیمت زیادی نداره تنها 22€
یا علی
javadmjm
07-20-2009, 07:12 AM
این ماژول رو قبلاً یکی از دوستان گذاشته بود.
کلی تنظیمات داره و بسیار ساده و شیکه.
از راست به چپ هم تنظیم میشه برای فارسی.
خیلی چیز توپیه.
دانلود از اینجا:
mambotoys.com/content/view/13/2
firoozmandan
07-20-2009, 07:14 AM
دوست من
پست اول رو لطفا مطالعه کنید . ایشون به دنبال ماژولی هستند مثل :
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> www . khabaronline.ir/
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> ghalamnews.ir/
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dolat.ir
اگر برای اسکرول مشکل داشتند ماژول های زیادی برای معرفی وجود داره که چند نمونه ، فارسی شده در سایت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> هم موجود هست
یا علی
javadmjm
07-20-2009, 08:04 AM
بله متوجه شدم.
این ماژول قابلیت تنظیم داره و میشه به همون صورت درش آوورد.
حتی چرخش از چپ به راست یا از راست به چپ ...
قابلیت تنظیم 1 خط تا 10 خط
قابیت انتخاب اخبار مورد نظر
قابلیت تنظیم طول و عرض باکس و...
من یه نمونه به طور موقت می ذارم: (در قسمت BANNERS گذاشتم)
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> maktabnet.net/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemi d=11
برخی تنظیمات این نمونه هست:
NMS APPEARANCE CONTROL:
ارتفاع:
عرض:
Text Cutoff:
Line Count: 0 1 [2 - default] 3 4 5 6 7
Line Char: [No Space Break (BR) - default] Horizontal Rule (HR)
Scroll Text Align: [Left - default] وسط Justify راست
Scroll Amount: 1 line [2 lines - default] 3 lines 4 lines
Scroll Delay:
Scroll Loop Times:
Scroll Behavior: چپ راست [Up - default] پایین
Show Content: [Intros Only - default] Content Only Intros and Content Titles Only
:
firoozmandan
07-20-2009, 08:14 AM
ببینید منظور از چرخش marquee نیست !
شما به سایتهایی که به عنوان مثال داده شده توجه کنید . و اگر با این ماژول تونستید دقیقا شبیه اون رو ست کنید !
این ماژول تنها قادر هست اخبار رو حرکت بده !
سایت زیر رو ببینید :
khabaronline.ir/
بالا سمت راست
5 خبر ست شده که با کلیک روی مربع های کوچک قابل تغییر هست ! آیا این امکان توسط ماژولی که شما معرفی کردید قابل انجام هست ؟!!
سایت ghalamnews.ir رو ببینید
4 خبر با 4 مربع قرار گرفته که با کلیک روی اونها خبر قابل تغییر هست ( که البته به صورت اتوماتیک این خبرها در حال تغییر هستند )
این کار با ماژول معرفی شده توسط شما قابل انجام هست ؟!
سایت dolat.ir رو ببینید
دو علامت next & preview با رنگ نارنجی ست شده .
این کار با ماژول شما قابل انجام هست ؟!
این 3 سایتی بود که در پست اول دوستمون گفته بودن میخوان شبیه اون باشه !
لطفا پست ها رو با دقت بخونید ! بررسی کنید و در صورتی که پاسخ اون رو میدونستید جواب بدید
javadmjm
07-20-2009, 09:51 AM
از این لحاظ درسته. آخه هم dolat.ir و هم khabaronline.ir بالای این کادر یه اسکرول بار دارند!! من اونو گفتم. !!چ
این کادری که شما فرمودین شامل عکس هست و ماژولش موجوده. البته باز هم اسکرول هست و نتیجه دلخواه ما رو نداره ولی یه نگاه به پائین این صفحه بندازین:
maktabnet.net/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemi d=11
اگر دیدید به درد بخوره لطفاً این ماژول رو نصب کنید:
mambotoys.com/content/view/6/2/
این اسکرولر خیلی بهتر از قبلیه. البته یه STATIC SCROLL هم داره ولی نتیجه دلخواه شما رو در پی نخواهد داشت. چون این نوع اسکرول الان رو بورسه من هم خیلی تمایل دارم پیداش کنم.
firoozmandan
07-20-2009, 11:04 AM
سلام
من توی چند تا سایت خبری دیدم که بالای صفحه داخل یه باکس آخرین اخبار با عکس هاشون میاد و میره اخبار بعدی (می چرخند)
مثل این سایتها
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dolat.ir/
می خواستم ببینم اینا چه جوریه؟
میشه توی مامبو هم همچنین کاری کرد؟
چه جوری؟
مثل اینکه بازم توجه نکردید ! متن بالا رو BOLD کردم که با دقت بیشتری مطالعه کنید و متوجه بشید منظور این دوستمون دقیقا چیه !
منظور ایشون اسکرول نبود - نیست !
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.