PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فيكس كردن عكس با كادر

liya
07-20-2009, 05:55 AM
سلام
من چه جوري ميتونم اندازه عكس هاي تصادفي رو با قالب يا كادري كه دور عكس فيكس كنم
راستي من اول جستجو كردم چون چيزي پيدا نكردم مزاحم انجمن شدم
ممنون ميشم اگه كمك كنيد
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
07-20-2009, 06:45 AM
سلام
اگر میخواهید تصاویر خودشون تغییر اندازه بدن و در کادر مشخصی نمایش داده بشه، میتونید از ماژول دیگه ای به این منظور استفاده کنید.

ماژول نمایشگر عکس (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
یا
ماژول نمایشگر سرصفحه – Header (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

یا حق

liya
07-20-2009, 07:14 AM
ميشه بگيد بعد از دانلود فايل بايد چي كار كنم؟

liya
07-20-2009, 07:51 AM
ماژولي كه معرفي كرديد خيلي با حال بود مخصوصا دومي دست شما درد نكنه :)
عكس با كادر فيكس ميشه ولي :(
فقط يه مشكل وجود دارد اونم اينكه وقتي ميزارم جاي همه چيز به هم ميريزه
و اينكه اندازه اون يعني كادرش خيلي بزرگه چطوري ميشه اندازه كادر رو اندازه همون عكس هاي تصادفي كرد
ممنون ميشم اگه جواب بديد :-[

مهدی.
07-20-2009, 08:14 AM
دوست عزیز، همونطور که قبلاً به شما در ارسالهای مختلف و پیغام خصوصی گفتم! شما هنوز با اصول اولیه مامبو آشنا نیستید و همه مشکلات شما این هست که میخواهید بدون هیچ اطلاعاتی با یک نرم افزار کار کنید و از اون استفاده کنید. لطفاً کمی زمان صرف کنید و با اصول اولیه مامبو آشنا بشید.

در تنظیمات ماژول ارتفاع و پهنا را آن مقدار که مورد نظرتان هست تنظیم نمایید.

یا حق

liya
07-26-2009, 06:41 AM
ايا امكان اين هست كه هدر و عنوان صفحه رو پاك كرد و از اين ماژول استفاده كرد؟

مهدی.
07-26-2009, 08:13 AM
بله.

در قالبتون جایی که مربوط به این قسمت میشه رو حذف کنید و با مطالعه راهنمای موقعيت ماژول ها (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> DA%98%D9%88%D9%84_%D9%87%D8%A7) کد مربوط به یک موقعیت ماژول رو قرار بدید.

برای اینکار لازم هست html بلد باشید.

یا حق