ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [ دانلود ] منوي جاوايي JSCook توسعه يافته و فارسي (با رفع با

iman
07-21-2009, 02:46 PM
با سلام
دوستان عزيز من خيلي وقت پيش اين ماژول رو براي دانلود در سايت قرار دادم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و از اون موقع تاحالا ورژن هاي مختلف مامبو و IE و forefox و... اومدن و رفتن و طبيعي هست كه بايد به تناسب، اين ماژول هم به روز ميشد كه از اين بابت عذخواهي ميكنم. راستش من خيلي وقت بود كه به اين انجمن ها نيومده بودم.
همونطور كه ميدونيد منوي JSCook يكي از استانداردترين منوهاي جاوا هست كه بخش مديريت خود مامبو هم سالهاست كه داره از همين منو استفاده ميكنه.
البته مشكلاتي كه به وجود اومده بود بسيار ساده رفع ميشد.
به هر حال نسخه رفع باگ شده و هماهنگ با ورژن هاي جديد مامبو رو ميتونيد در لينك زير دريافت كنيد.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مديران سايت هم در صورت صلاح ديد لطفا اين فايل رو جايگزين كنن و لينكش رو در همين تاپيك بذارن چون ممكنه بعدا اين فايل از لينك بالا حذف بشه.
ممنون

iman
07-21-2009, 02:52 PM
ببخشيد من دكمه ويرايش رو پيدا نميكنم! انتهاي موضوع (با رفع باگ) حذف شده كه فكر كنم مهم باشه براي كساني كه با اين ماژول مشكل دارن. لطفا اديت كنيد!!

مهدی.
07-21-2009, 07:36 PM
سلام
ایمان جان دست شما درد نکنه، یک لطفی بکن و تاپیک این ماژول رو به همراه یک تصویر در فعالیت کاربران ایجاد کن تا پس از بررسی کاربران دیگه در مامبو دیگ منتشر بشه.

این هم دو لینک که هیچوقتی پاک نمیشه.

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا حق

elhammobini
09-05-2009, 09:18 AM
رنگ اين منو رو از مشكي به سفيد چطوري بايد تغيير بديم

مهدی.
09-15-2009, 01:08 PM
سلام

از css ماژول !

یا حق

asedahmad
09-22-2009, 03:03 PM
سلام من با این ماژول مشکل پیدا کردم از دوست عزیزمون که زحمت کشیده این ماژول را تهیه کرده میخواهم که راهنمایی بفرمایند
در لینک زیر مفصل توضیح دادم:

emad.h
09-30-2009, 07:44 AM
سلام

یکی از مشکل قبلی این ماژول این بود که ترتیب منو ها حفظ نمیشد ! تو این نسخه رفع شده ؟