PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : از کار افتادن بعضی ماژول ها توی سایت

kara
07-23-2009, 12:03 PM
سلام
توی سایت من قسمت های آخرین اخبار،‌ محبوبترین ها، بایگانی کار نمی کنه یعنی وقتی روی یک تیتر کلیک می کنم که مطلبش رو نشون بده بجای مطلب اون قسمت می نویسه :
(شما مجاز به ديدن اين منبع نيستيد شما باید وارد شوید)

لطفاً کمک کنید که این مشکل رو حل کنم.

firoozmandan
07-23-2009, 01:51 PM
سلام

لطفا لینک سایت رو قرار بدید

بعد از چه تغییری به این مشکل برخوردید /

از چه ورژنی استفاده میکنید ؟

یا علی

kara
07-24-2009, 03:34 PM
آدرس سایتم : <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
این مشکل از وقتی بوجود آمد که صفحه اول سایتم هم همین پیغام رو می داد یعنی حدوداً 5 ، 6 ماه پیش
از مامبو 4.6.5 استفاده می کنم

مهدی.
07-24-2009, 08:29 PM
سلام

هرچقدر منتظر شدم سایت باز نشد! ببینید هنگامی که با شناسه کاربری در مامبو لاگین میکنید به عنوان کاربر، با این موضوع مواجه میشید؟

5 یا 6 ماه پیش چیکار کردید که این پیغام در صفحه اصلی نمایان شد؟! (سوال آقای فیروزمندان رو دوباره تکرار کردم!)

یا حق

kara
07-26-2009, 01:01 PM
با سلام؛
من که سایت رو چک کردم و راحت باز شد.
در ضمن من اون موقع هم کاری نکرده بودم و نمی دونم که این مشکل چه جوری پیش اومد چون صفحه اول سایتم هم این مشکل رو داشت و آقای فیروزمندان لطفاً بزرگی در حق بنده کردند و مشکل صفحه اول سایتم رو حل نمودند ولی الان ماژول هایی که گفتم همان پیغام خطار می دن که صفحه اول می داد.
وقتی هم که با شناسه کاربری وارد مامبو میشم یعنی وارد سایت می شم باز هم این مشکل وجود داره و ماژول ها کارشون رو درست انجام نمی دند.

با تشکر از پیگیری شما.

firoozmandan
07-26-2009, 01:39 PM
سلام

یوزرنیم هاست و مامبو رو مجددا بفرستید بررسی میکنم

یا علی

firoozmandan
07-28-2009, 08:18 AM
سلام

مشکل شما حل شد .
مشکل از itemid بود که حلش کردم .

لطفا پسوردهای خود رو تغییر بدید

یا علی

kara
08-06-2009, 05:27 AM
با سلام
جناب آقای فیروزمندان
از زحمات و خدمات شما دوست عزیز و همکاران گرامیتان کمال تشکر و قدردانی را دارم و امیدوارم در تمامی مراحل کاری موفق و مؤید باشید.