توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گوه های درجه بندی با گروه های ارسالی
aaaaallllliiiii
07-23-2009, 12:46 PM
همون طور که میدونید اس ام اف 2 نوع درجه بندی داره:
1-گروه های درجه بندی که کاربرانش مستقیم انتخاب میشن مثل مدیران کل و داخلی و معاون و ویژه و ...
2-گروه های ارسالی که بر اساس تعداد ار سال ها به اون ها داده میشه مثلا 100 پست یا 200 یا ....
حالا اگه بخواییم توی پست هایی که کاربران میزنند،بعد از نام کاربری و اسم مستعار،فرضا اگه اون کاربر مدیر داخلیه،هم عکس درجه ی مدیر داخلی بیاد و هم عکس درجه بندی که بر اساس ارسال هاش هست، باید چی کار کنیم؟
ببینید این تاپیک می تونه شما رو راهنمای کنه ؟
[url=<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>]نمایش درجه کاربری (گروه های غیر مبتنی بر پست) در زیر اسم کاربران عضو در گروه های مبتنی بر پست[url]
البته مربوط به SMF 1 هست.
aaaaallllliiiii
07-23-2009, 05:39 PM
نه دیگه داداش
دقت نکردی
الان مثلا این درجه رو منه مدیر کل،به یک نفر میدم:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
زیر نام کاربریش می نویسه نماینده ی مردمی و این عکس رو قرارمیده و زیر نماینده ی مردمی مینویسه فرضا(بر اساس ارسال هاش) کاربر فعال
حالا فرض کنید یک کاربر عادی که هیچ درجه ای نداره،فقط عکس مخصوص کاربر فعال رو نمایش میده که فرضا اینه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
خوب،حالا من میخوام برای اونی که درجه ی نماینده ی مردمی داره،عکس درصدش هم باشه.
یعنی هر دو تا عکسش باشه.
گرفتی منظورم رو جیگر؟
شما توجه کردید؟!
همون پست رو مطالعه کنید .
ضمنا بهتر نیست در لحنتون تجدید نظری داشته باشید ؟
aaaaallllliiiii
07-24-2009, 11:15 AM
ببینید
من اینو با پینت طراحیش کردم
میخوام مثل این بشه.
منظورم رو فهمیدید؟
firoozmandan
07-26-2009, 06:38 AM
علیک سلام !
لطفا در انجمن با لحن شایسته تری صحبت کنید !
این کار به صورت پیشفرض در اس ام اف قابل انجام نیست !
یاعلی
aaaaallllliiiii
07-26-2009, 10:48 AM
خوب اینکه میدونم پیشفرض نیست
هیچ راهی نداره؟
firoozmandan
07-26-2009, 10:56 AM
علیک سلام !!
بله راهش اینه که با PHP آشنا باشید و کدهارو تغییر بدید و یا سفارش بدید براتون بنویسن !
یا علی
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.