توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تشخیص نسخه
a.fouladvand
07-23-2009, 08:49 PM
سلام
دوستان عزیز چطور میشه در صورتی که فایل changelog دستکاری شده نسخه مامبو رو تشخیص داد ؟
ممنون
مهدی.
07-23-2009, 09:14 PM
سلام
وارد مدیریت مامبو بشید، از منوی بالا بر روی آیتم سیستم مکث کنید، بر روی گزینه "بررسی بروزرسانی ها" کلیک کنید.
همچنین با مطالعه مطالب موجود در "اطلاعات سیستم" در آیتم سیستم نیز میتوانید این مورد را بررسی نمایید.
یا حق
a.fouladvand
07-23-2009, 09:29 PM
گزینه به روز رسانی وجود نداره و در قسمت اطلاعات سیستم هم شخصی که راه اندازی کرده 2 سال پیش در کمال احترام به بازمتن تمام نام ها و اعداد رو ویرایش کرده به نام خودش .
من وافعا درمونده شدم :-س
مهدی.
07-23-2009, 09:39 PM
خدا خیرش بده! دیگه به نسخه چیکار داشته؟!
اطلاعات سایت رو برای بنده ارسال کنید تا بررسی کنم. سی پنل و مامبو رو بفرستید. فقط زودتر .
یا حق
a.fouladvand
07-23-2009, 09:46 PM
ممنون از رسیدگی
توی پیغام خصوصی فرستادم
مهدی.
07-23-2009, 10:18 PM
دوست عزیز، ماشالله چقدر زور زده بودن که تغییر بدن! اما خیلی آماتوری بودن :دی
نسخه شما مال سالیان دور و دراز هست.
بدلیل تغییراتی که در دیتابیس و سورس کد سایت شما انجام شده است، پیشنهاد میکنم سایت خود را ارتقا ندهید! و یا اینکه با یک فرد مطلع در تماس باشید تا براتون ارتقا بدهند.
پیشنهاد میکنم اگر محتوای سایت شما کمتر از 100 عدد میباشد، کلیه محتوا ها را در یک مامبو 4.6.5 ایجاد نمایید. چرا که کامپوننتهایی که در سایت شما نصب هستند نیز اکنون با مامبو سازگار نیستند و پس از ارتقا نمیتونید استفاده کنید.
بهترینکار این هست که مامبوی جدید نصب کنید و سایت را با یک مامبو استاندارد آغاز کنید.
دقیق نتونستم تشخیص بدم، اما نسخه شما 4.5.3 هست یا 4.5.4 که بین این دو شک دارم. کل مامبو رو بهم ریخته ایشون! در نوع خودش وقت زیادی صرف کرده.
یا حق
a.fouladvand
07-23-2009, 10:29 PM
کمال تشکر رو دارم چون ایشون به هیچ وجه پاسخگو نبودن و جالبه که من وقتی قرارداد رو میخوندم دیدم که هسته جوملا 1.0.5 ذکر شده بود لول
ولی سواد من فقط در حد تشخیص نوع هسته بود .
میخوام بدونم این نوع ویرایش شامل زیر پا گذاشتن قوانین متن باز و حق تالیف مامبو میشه ؟
مهدی.
07-23-2009, 10:54 PM
خیر، متن باز همینه دیگه. میتونید تغییر بدید. اما نه اینکه دیگه در این حد بزنی دخلش رو بیاری! البته مامبو در شورای انفورماتیک ثبت شده است و سوءاستفاده از آن جرم است، اما در صورتی که تغییراتی در مامبو بدن و سیستم رو قدرتمند کنند اشکالی نداره به همان میزان وجه دریافت کنند، اما اینکه به خاطر امکانات و توانایی های خوده سیستم اونرو به مبالغ هنگفت به فروش برسونند خوب طبیعتاً ... !!!!
البته میتونه جوملا هم باشه که با توجه به اینکه تغییراتی در زبان سایت داده اند این شک رو منم بردم! اما مامبو و جوملا در اون زمان خیلی شبیه هم بودن و من نمیتونم دقیقتر بگم. میتونید منتظر باشید تا دیگر دوستان که بهتر با نسخه های قدیمی و جوملا 1 آشنا هستند به شما کمک کنند. اما من فکر میکنم مامبو باشه، هرچند که مامبو و جوملا 1.0.5 تفاوت خاصی ندارن!
در هر صورت اصلاً پیشنهاد نمیکنم همین سایت رو ارتقا بدید، بهترین کار شروع از نو هست متأسفانه که خسارتهای زیادی را ممکن است وارد کند. اما کاری هست که میتونید خیال خودتون رو برای همیشه از مشکلات خاص راحت کنید.
نصب یک مامبو یا جوملا جدید و ایجاد مطالب جدید در سایت و ... کار جالبی نیست، اما با شرایطی که دیدم بهترین هست.
یا حق
a.fouladvand
07-25-2009, 02:31 PM
دلم میخواد این کار رو انجام بدم اما با توجه به تخصص بسیار کمی که دارم که بهتره بگیم اصلا ندارم نمیتونم قالب رو شکل همین قالب اونجا پیاده کنم
مهدی.
07-25-2009, 02:58 PM
قالب رو از پوشه templates بردارید و روی سایت جدید استفاده کنید. نباید مشکلی باشه. اگر هم موردی بود میتونید با اضافه کردن class های مورد نیاز به CSS قالب رو با نسخه جدید سازگار کنید.
برای مشکلات قالب هم در تاپیک جدیدی بدنبال پاسخ باشید.
پیشنهاد : برای ساخت سایت جدید، سایت رو روی لوکال بنا کنید و سپس به سایت منتقل کنید. اینجوری براتون بهتره.
در ضمن در سایت جدید sef رو هم فعال کنید و موارد مرتبط با SEO رو هم بررسی کنید.
یا حق
a.fouladvand
07-26-2009, 11:25 AM
خوب تمام این ها که شما در مورد قالب فرمودین برای من یک پروژه عمرانی به حساب میاد .
کجا باید مطرحش کنم ؟ توی کدوم قسمت انجمن منظورمه
مهدی.
07-26-2009, 01:59 PM
بستگی به سوالتون داره، در مورد سوال خودتون فکر کنید و در جای مربوط به مامبو و سوال خودتون مطرح کنید تا بررسی و پاسخگویی شود.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.