PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : در خواست Advertisement بلای مابولرن برای smf 1.1.10

sam_cheats
07-24-2009, 10:17 AM
با سلام خدمت شما دوستان من این ماژول رو که در بالای مابولر ن هست رو می خوام برای smf 1.1.10 تعکید می کنم که برای این نوع smf ون من هروقت ابزار رو در تایپیک های زیاد می دیدم برای این نوع smfنبود و لطفا کارش آسون باشه
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

با تشکر از شما

نوید
07-24-2009, 01:58 PM
سلام
در مامبولرن این مورد در قالب است و به صورت دستی عوض می شود
موفق باشید

sam_cheats
07-24-2009, 04:03 PM
سلام
در مامبولرن این مورد در قالب است و به صورت دستی عوض می شود
موفق باشید

همین یزی برای smf وجود ندارد که بنر را در بالای سایت گزاشت من افزار کدسراسری رو که دوستان گفتن رو وصل کردم ولی کدی که عکس رو نشون بده و روی اون کلیک کرد رو بلد نیستم اگر دوستان کمک کنند ممنون می شیم

firoozmandan
07-26-2009, 06:56 AM
سلام

آموزش HTML :

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

کد مورد نظر شما :

&lt;a href=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
&lt;img src=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> alt=&quot;سرويس هاستينگ مامبولرن&quot; border=&quot;0&quot; /&gt;
&lt;/a&gt;

آدرس ها و لینکها رو ویرایش کنید

یا علی