توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در بالا امدن سایت ( نام دامنه )
PIANIST
07-26-2009, 02:41 PM
با سلام به اساتید گرامی:
مشکل من اینه که وقتی اسم سایت رو به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mysite.com تایپ میکنم صفحه سفید با اسم 3 فولدری ( cgi-bin/ - mambo - rsftp ) که روی هاست وجود داره بالا میاد ولی وقتی به صورت <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> mysite .com/mambo تایپ میکنم بدون هیچ مشکلی لود میشه.
ایا مشکل از اینه که من یک فولدر جدا برای مامبو اختصاص دادم و فایلهای مامبو رو داخل اون قرار دادم؟
ایا باید فایلها رو به صفحه اصلی هاست انتقال بدم , ایا در این صورت مشکلی پیش نمیاد یا باید از ابتدا کارهارو انجام بدم؟
منتظر جواب دوستان هستم.
ایا مشکل از اینه که من یک فولدر جدا برای مامبو اختصاص دادم و فایلهای مامبو رو داخل اون قرار دادم؟
دلیلش بله همین هست. البته مشکلی نیست.
می تونید مسیر mysite.com رو به mysite.com/mambo ریدایرکت کنید. روش اینکار در دانشنامه مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) توضیح داده شده.
یا اینکه فایل ها رو منتقل کنید به ریشه که در اینصورت باید تنظیماتی رو تغییر بدید که قبلا چند بار بحث شده. می تونید جستجو کنید.
PIANIST
07-26-2009, 04:40 PM
با تشکر از شما.
من میخام مامبو رو از اول نصب کنم برای همین همه فایلها رو در روت اکسترکت کردم و فایلهای قدیمی رو هم پاک کردم ولی وقتی ادرس سایت رو تایپ میکنم دوباره صفحه سفید میاد.
چکار باید بکنم :-\ کدوم فایل رو باید ادیت کرد.
PIANIST
07-26-2009, 05:03 PM
با تشکر از شما.
من میخام مامبو رو از اول نصب کنم برای همین همه فایلها رو در روت اکسترکت کردم و فایلهای قدیمی رو هم پاک کردم ولی وقتی ادرس سایت رو تایپ میکنم دوباره صفحه سفید میاد.
چکار باید بکنم :-\ کدوم فایل رو باید ادیت کرد.
فایل configuration.sample.php رو هم به configuration.php تغییر نام دادم و داخل اون رو هم ادیت کردم و اطلاعات دیتابیس رو وارد کردم و ذخیره کردم ولی بازم همون مشکل رو دارم. :-\ :(
dj_ahmad
07-26-2009, 05:40 PM
نگاه کنید شاید یه فایل index.html توی دایرکتوری مورد نظر باشه
شما تمام تنظیمات مربوطه رو در فایل configuration.php رو بدرستی وارد کردید ؟
اگر آدرس سایت رو بدید بهتر میشهراهنمایی کرد.
PIANIST
07-27-2009, 06:10 AM
نگاه کنید شاید یه فایل index.html توی دایرکتوری مورد نظر باشه
نه این فایل وجود نداره ایا باید این فایل رو ایجاد کنم؟
این فایل چه کاری انجام میده؟
PIANIST
07-27-2009, 06:11 AM
شما تمام تنظیمات مربوطه رو در فایل configuration.php رو بدرستی وارد کردید ؟
اگر آدرس سایت رو بدید بهتر میشهراهنمایی کرد.
ادرس سایت:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مهدی.
07-27-2009, 06:34 AM
سلام
خوب دوست من مشخصه که چرا کار نمیکنه!
شما اصلاً فایلهای مامبو رو در هاستت حذف کردی! انتظار داری چیزی نمایش داده بشه؟!
اگر فکر میکنید فقط با یک پوشه قالب مامبو کار میکنه در اشتباهید! e-proservice.com/mambo/templates/siteground71
کلیه محتویات هاست را حذف کنید.مامبو را در پوشه www سایت خود نصب کنید.
یا حق
PIANIST
07-27-2009, 06:37 AM
سلام
خوب دوست من مشخصه که چرا کار نمیکنه!
شما اصلاً فایلهای مامبو رو در هاستت حذف کردی! انتظار داری چیزی نمایش داده بشه؟!
یا حق
با تشکر از شما
کاملا حق با شماست چون همین کار رو کردم تا مامبو رو دوباره نصب کنم.فکر کنم هم زمان با شما منم فایلهای هاست رو پاک کردم. ::) ;D
PIANIST
07-27-2009, 02:04 PM
تمام فایلها رو از هاست پاک کردم و دوباره مامبو رو در روت اکستراکت کردم , فایل configuration.php رو هم ادیت کردم ولی دوباره مامبو بالا نمیاد.
فایل index.html که یکی از دوستان در بالا گفتن هم وجود نداره.
مهدی.
07-27-2009, 02:44 PM
دوست عزیز، لطفاً پوشه installation رو از روی هاست پاک کنید. سایت بدون مشکل نصب شده و موردی نیست.
در پیغام دقت کنید!
For your security please completely remove the installation directory including all files and sub-folders - then refresh this page For support, the official forum can be found at: <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
یا حق
PIANIST
07-27-2009, 03:23 PM
با تشکر , اگر اشتباه نکنم باید بعد از نصب مامبو و در پایان کار فولدر installation رو حذف کرد ولی من هنوز مامبو رو نصب نکردم و فقط فایلهاشو اکستراکت کردم و تازه میخام نصبش کنم.
مشکل اینه که اون صفحه اول نصب مامبو نمیاد.
مهدی.
07-27-2009, 04:40 PM
ماشاالله!
پس اگر میخواهید مامبو رو نصب کنید! چرا configuration.php رو ایجاد کردید؟! این فایل رو حذف کنید و عملیات نصب رو انجام بدید!
یا حق
تمام فایلها رو از هاست پاک کردم و دوباره مامبو رو در روت اکستراکت کردم , فایل configuration.php رو هم ادیت کردم ولی دوباره مامبو بالا نمیاد.
دوست عزیز مشخص هست شما دارید چکار می کنید؟
مامبو رو نصب نکردید ! وقتی فایل configuration.php وجود داشته باشه نصب کننده مامبو اجرا نمی شه.
PIANIST
07-28-2009, 05:08 AM
ماشاالله!
پس اگر میخواهید مامبو رو نصب کنید! چرا configuration.php رو ایجاد کردید؟! این فایل رو حذف کنید و عملیات نصب رو انجام بدید!
یا حق
با تشکر
کاری رو که شما گفتید دیشب انجام دادم ولی هر چقدر سعی کردم باز همون مشکل رو داشتم.
امروز صبح این مشکل حل شد و تونستم مامبو رو نصب کنم فکر کنم بعد از پاک کردن فایل configuration.php باید چند ساعتی صبر کرد.
در هر حال خیلی ممنون از راهنمائیتون.
PIANIST
07-28-2009, 05:10 AM
دوست عزیز مشخص هست شما دارید چکار می کنید؟
مامبو رو نصب نکردید ! وقتی فایل configuration.php وجود داشته باشه نصب کننده مامبو اجرا نمی شه.
مرسی دوست عزیز ولی انگار با هم پست زدیم.با تشکر از شما.
مهدی.
07-28-2009, 05:52 AM
شاید بهتر باشه قبل از هر کاری در سایت خودتون مطالب مندرج در رده شروع با مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7_%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88) ویکی مامبولرن رو مطالعه نمایید.
و البته دیگر آموزشهای موجود در ویکی رو هم مطالعه فرمایید!
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.