PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مطالب دیگر

adineh
07-26-2009, 03:18 PM
با سلام به دوستان

من این ماژول را منتشر کردم و بخش های مربوطه را در این ماژول معرفی کردم .ولی یه مشکل با این ماژول دارم. چه جوری میشه ترتیب مطالب این ماژول را مدیریت کرد. من در قسمت (محتوای بخش ها) برای مطالب هر بخش که تنها یه مجموعه دارد ترتیبی چیدم ولی در قسمتی که ماژول نمایش داده میشه این نظم اعمال نمیشه.
راهی است که من این مشکل را رفع کنم/ یا راهی که بتوانم ترتیب یه مجموعه را مدیریت کنم؟

مهدی.
07-26-2009, 03:46 PM
سلام

منظورتون کدوم ماژول هست؟!

یا حق

adineh
07-26-2009, 07:30 PM
با سلام پسر مهربون

منظورم ماژول آخرین مطالب (mod_latestcontent) است که به اشتباه اسم تاپیک را مطالب دیگر گذاشتم.

با تشکر

مهدی.
07-26-2009, 07:47 PM
سلام

این ماژول طبق تاریخ و آیدی مطالب رو نشون میده، اگر تمایل به ویرایش کدها دارید، میتونید اعمال کنید. اما میتونید از ماژولهای دیگری استفاده کنید. همچنین اگر هدف تنها نمایش برخی مطالب هست، میتونید از rss در یک ماژول دستی استفاده کنید.

یا حق

adineh
07-27-2009, 01:04 AM
سلام پسر مهربون

ماژلی مشابه اینو میتونین معرفی کنید.

با تشکر

سعید
07-27-2009, 01:33 AM
ماژول نمایش محتوا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)

adineh
07-27-2009, 07:27 AM
با تشکر از توجهتان، دوستان

این ماژول را هنوز چک نکردم ولی مجبور شدم با تغییر تاریخ ایجا مطلب چینش مطالب را به صورت دلخواه تغییر بدم