PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وارد نشدن به قسمت مديريت و بخش كاربري...

moderator
07-28-2009, 01:06 AM
سلام دوستان من مامبو رو همونطوري كه آموزش داده بودين رو لوكال هاست نصبش كردم و پيغام موفقيت اومد همه چيز تكميل...

حالا نميتونم وارد قسمت مديريت و بخش كاربري بشم لطفاً راهنمائي كنين ممنونم ازتون...

اين پيغام رو ميده وقتي ميخوام وارد شدم اين صفحه باز ميشه... با اين آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> localhost/mambo_465_farsi/

اينم پيغام هااا...

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 177

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 290

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 347

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 352

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 406

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 417

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 532

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 1150

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 1733

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2745

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2751

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2757

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2763

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2769

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2826

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 3136

Fatal error: Call to undefined method mosMenu::mosDBTable() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 899

ممنونم ميشم راهنمائيم كنين

مهدی.
07-28-2009, 06:10 AM
سلام - خوش آمدید
شما از کدوم آموزش استفاده کردید؟!

از آموزش زیر استفاده کنید.

نصب مامبو در لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%B1%D9%88%DB%8C_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84)

فقط توجه کنید که از نسخه 2.5.10 appserv استفاده کنید.

یا حق

moderator
07-28-2009, 12:53 PM
كل همين مراحل رو رفتم ولي با نرم افزار Wampserver همين ارور رو داد...

مهدی.
07-28-2009, 01:04 PM
دوست من، در نوشته ها دقت کنید.

در ارسال من نوشته شده appserv 2.5.10 و نه ومپ ! در همان آموزش هم اشاره شده که از appserv استفاده کنید.

یا حق

moderator
07-28-2009, 07:44 PM
ممنونم دوست عزيز دانولد كردم ولي نصبAppServ رو بلد نيستم...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اينارو چطوري تنظيم كنم؟؟؟

و اينكه اين آدرس رو دادم باز نكرد...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> localhost/phpmyadmin

مهدی.
07-28-2009, 08:22 PM
اولاً باز هم شما دقت نکردید! عرض کردم خدمتتون نسخه 2.5.10 اما شما 2.6 رو گرفتید! نسخه ای که ذکر کردم رو دانلود و نصب کنید.

server name : localhost
admin email : your email

root password : 1234
re-enter root password : 1234

بعد از نصب ریستارت کنید سیستم رو، با همون آدرسی که فرمودید وارد phpmyadmin میشید و بقیه ماجرا.
فقط دقت کنید که برای وارد شدن به phpmyadmin شناسه را root و رمز عبور را 1234 وارد کنید.

یا حق

moderator
07-28-2009, 08:40 PM
ممنونم دوست عزي زولي من اين ورژن رو پيدا كردم ميشه شما لينك دانلود رو بدين؟؟؟؟؟؟؟؟

راستي من يه سوالم داشتم جوملا خوبه يا مامبو يا نيو من تازه واردم هيچي نميدونم... اصلاً‌ كارئيشون رو هم نميدونم... يه توضيحات كاملي بدين ممنونم ميشم ازتون...

مهدی.
07-28-2009, 09:04 PM
appservnetwork.com
توی همین صفحه که باز میشه رو نگاه کنید، لینک دانلودش موجود هست! اولین پیشنهاد همین نسخه هست و بعد 2.6.0

در رابطه با موارد دیگر هم میتونید در انجمن در این رابطه جستجو کنید، مطالب گسترده ای موجود هست.
همچنین در ویکی مامبولرن برای هر دو توضیحاتی موجود هست.
تفاواتشون در برخی موارد خاص هست.

در صورت احتیاج به مشاوره، میتونید در یک تاپیک دیگه احتیاجات خودتون رو مطرح کنید تا به شما گفته بشه که از چه سیستمی استفاده نمایید. در این تاپیک نمیشه توضیحاتی که میخواهید را ارسال کرد.

یا حق

moderator
07-29-2009, 11:09 PM
دوست عزيز بازم نشد همه ي اينكارارو كركه گفتين انجام دادم ولي بازم نشد... وارد اين صفحه نميشه...

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> localhost/phpmyadmin

dj_ahmad
07-30-2009, 06:12 AM
ببین دوست من قبلش wamp رو unistall کن چون اینا با هم تداخل میکنن بعضی قسمت های این نرم افزار تو استارت آپ قرار میگیره، appsrv هم که کاملا تو استارت آپ هست

moderator
07-30-2009, 11:52 AM
برنامه EasyPhp و WampServer رو هم پاك كردم بازم نشد...

راستي من هم از برنامه EasyPhp و هم از برنامه WampServer استفاده كردم واسه جوملا و نيوك خوب جواب دادن...

تو اين 2 نرم افزار اين آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> localhost/phpmyadmin رو از برنامه ها باز ميكردم ولي اين Appserv هيچ برنامه اي نداره كه من إجرا كنم...

لطفاً بيشتر راهنمائي كنين ممنونم

dj_ahmad
07-30-2009, 12:07 PM
ریست هم کردی؟
ضمنا هر سه این برنامه ها رو من باهاشون کار کردم از همه حرفه ای تر appserv هست و هیچ کدوم هم با مامبو مشکلی ندارن
فکر کنم شما سیستم عاملتون یه کم قاطی داره

moderator
07-30-2009, 12:41 PM
دوست عزيز ري استارت هم كردم ولي بازم نشد كه نشد... سيستمم هم سالمه تازه ويندوز عوض كردم...

با EasyPhp و هم از برنامه WampServer به راحتي ميتونم كار كنم كه جوملا و نويك و مامبو رو ميتونم نصبشون كنم...

آقا طرز استفاده appserv رو واسه من توضيح بدين... ممنونم

dj_ahmad
07-30-2009, 01:31 PM
اگه فروم رو بگردید میبینید که مشکل شما اولین مشکل از این نوع هست چون اگه مشکلی توی نرم افزار مربوطه بود قبلا حتما بارها گزارش میشد....بگذریم
آموزش نصب
این هم ساختارش
در مورد تنظماتش هم باید بگم که عمومی هست و با بقیه یکی هست و باید نحوه تنظمات Apache ، PHP ، MySql رو یه کمی بلد باشی زیاد سخت نیست

moderator
07-31-2009, 12:05 AM
ممنونم دوست عزيز يعني من فقط appserv رو فقط نصبش كنم ديگه اصلاً به هيچي دست دست نزنم؟؟؟

يا يه كارائي هست كه بكنم؟؟؟

مهدی.
07-31-2009, 08:26 AM
شما اگر سیستم عاملتون سالم باشه و این نرم افزار رو نصب کنید، بدون نیاز به هیچ تنظیمی میتونید ازش استفاده کنید.

سعی میکنیم آموزش نصب این نرم افزار رو در ویکی قرار بدیم! البته سر فرصت.

یا حق

سعید
08-01-2009, 06:01 AM
به جوی localhost از loop-back استفاده کنید .

mhadaily
08-01-2009, 06:44 AM
سلام دوستان من مامبو رو همونطوري كه آموزش داده بودين رو لوكال هاست نصبش كردم و پيغام موفقيت اومد همه چيز تكميل...

حالا نميتونم وارد قسمت مديريت و بخش كاربري بشم لطفاً راهنمائي كنين ممنونم ازتون...

اين پيغام رو ميده وقتي ميخوام وارد شدم اين صفحه باز ميشه... با اين آدرس <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> localhost/mambo_465_farsi/

اينم پيغام هااا...

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 177

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 290

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 347

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> on line 352

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 406

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 417

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 532

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 1150

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 1733

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2745

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2751

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2757

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2763

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2769

Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 2826

Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 3136

Fatal error: Call to undefined method mosMenu::mosDBTable() in C:\wamp\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> php on line 899

ممنونم ميشم راهنمائيم كنين

سلام
این ایراد از php5.3 ناشی میشه که ظاهرا لوکال هاست اولیه شما php 5.3 داره برای حل این مشکل کافیه مراحل زیر رو طی کنید

فایل includes/database.php رو باز کنید
لاین 785 رو که نوشته شده var $_db = null; پیدا کنید و بعد از آن این خط رو اضافه کنید

function mosDBTable ($table=&#039;&#039;, $keyname=&#039;id&#039;, $db=&#039;&#039;) {
if ($table) $this-&gt;_tbl = $table;
else $this-&gt;_tbl = $this-&gt;tableName();
$this-&gt;_tbl_key = $keyname;
if (is_object($db)) $this-&gt;_db = $db;
}

بعد از تغییرات باید به شکل زیر در آید

/** @var mosDatabase Database connector */
var $_db = null;

function mosDBTable ($table=&#039;&#039;, $keyname=&#039;id&#039;, $db=&#039;&#039;) {
if ($table) $this-&gt;_tbl = $table;
else $this-&gt;_tbl = $this-&gt;tableName();
$this-&gt;_tbl_key = $keyname;
if (is_object($db)) $this-&gt;_db = $db;
}

/**
* @return bool True if DB query failed. Sets the error message
*/

همچنین اکر در لوکال هاست هستید و دسترسی به فایل php.ini دارید آنرا باز کنید و سپس این مورد را جستجو کنید error_reporting

و هر چی در جلوی آن هست لطفا به خط زیر تغییر بدید

error_reporting = E_ALL | ~E_STRICT

در صورتی که دسترسی هم به php.ini ندارید display_errors را از فایل htaccess خاموش کنید تا warning ها ظاهر نشوند

moderator
08-01-2009, 01:16 PM
ويندوز هم عوض كردم باز نشد صفحه باز نيمشه لطفا ً يكي راهنمائي كنه كه واقعاً‌ ميدونه...

سعید
08-01-2009, 01:45 PM
با IP جواب نداد؟

moderator
08-01-2009, 05:29 PM
تو اين سايت به اين بزرگي همه ميگن مامبو مامبو يكي پيدا نشد به من بگه چيكار كنم :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;(

به جزء appserv با چي ميشه كار كرد؟؟؟

مهدی.
08-01-2009, 05:48 PM
xampp

moderator
08-01-2009, 07:10 PM
لينك دانلود آموزش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

moderator
08-01-2009, 08:27 PM
كسي نبود؟؟؟

مهدی.
08-01-2009, 08:49 PM
دوست عزیز، شما کمی تلاش کنید و لذت ببرید از تلاش خودتون!!!

من همیشه از appserve 2.5.10 استفاده میکنم و مشکلی تا به امروز نداشتم و هیچ تغییری پس از نصب این نرم افزار هم نمیدم! مگر تغییرات کوچکی در php.ini که خوب بالاخره نیاز میشه برای مدیریت محتواهای مختلف! که بدون تغییر این فایل هم میشه از این نرم افزار استفاده کرد البته!

حالا شما بعد از نصب ویندوز جدید و این نسخه از نرم افزار چرا مشکل دارید دیگه ما نمیتونیم در این مورد کمک کنیم. باید از یک فرد آگاه خواهش کنید تا یک نگاهی به رایانه شما بیندازند و مشکل رو برای شما حل کنند.

ضمناً استفاده از xampp هم ساده هست! و البته آموزشهای متعددی در رابطه با این نرم افزار موجود هست که میتونید جستجو و مطالعه کنید.

اگر مشکل شما در سرورهای هاستینگ بود، خودم براتون نصب میکردم، اما در لوکال هست و کامپیوتر شخصی شما و ... .

(easyphp هم هست که میتونید استفاده کنید، اما پیشنهاد نمیشه که استفاده کنید برای همیشه، اما امتحانش ضرر نداره)

یا حق

moderator
08-01-2009, 09:46 PM
والله دوست عزيز من ويندوز رو عوض كردم همونطوري هم كه شما گفتين نصبش كردم و اين آدرس رو ميدن نميره <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> localhost/phpmyadmin

شايد اين نرم افزار رو اجراش نميكنم...

مهدی.
08-01-2009, 10:04 PM
با آیپی هم نمیره ؟

moderator
08-01-2009, 10:13 PM
آي پي ندارم ميشه لطف كنين

مهدی.
08-01-2009, 10:42 PM
[quote author=سعید link=topic=20929.msg111225#msg111225 date=1249106503]
به جوی localhost از loop-back استفاده کنید .

moderator
08-01-2009, 11:33 PM
بازم نشد

عجب شانسي داريم هااا آخه اشكال از كجاست؟؟؟

من با WampServer و easyphp به راحتي مامبو و جوملا و نيوك رو نصبشون كردم ولي اين جواب نميده...

نمدوينم مشكلم كجاست...

سعید
08-02-2009, 05:00 AM
از منوی استارت Apache رو استارت کنید. Apache شما هنوز Run نشده احتمالا !

مهدی.
08-02-2009, 07:54 AM
آدرس هم اشتباه دادی!

یا حق

mhadaily
08-02-2009, 08:04 AM
تو اين سايت به اين بزرگي همه ميگن مامبو مامبو يكي پيدا نشد به من بگه چيكار كنم :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;( :&#039;(

به جزء appserv با چي ميشه كار كرد؟؟؟

عزیزم اگر مشکلت همون خطاهای بالا بود با اون کدی که دادم حل میشه قطعا درست جایگزین نکردی ؟ اگر درست نمیتویند ست کنید بگید کل فایل تصحیح شده رو بذاریم !

در ضمن اگر appserv 2.5.10 باشه این خطاها نمیاد اگر بالاتر باشه اون کاری که گفتم باید بکنید و یکبار هم ریست کنید دستگاهتون رو

starkboy
08-02-2009, 08:12 AM
دوستان اين دوست عزيز راست ميگه من هم با برنامه appsrv مشكل داشتم!

ببينيد من در كنار اين نرم افزار php traid رو هم نصب كردم و همه چي درست اين دو تا توي سيستم من جدا جدا كار نمي كنند!
كه يك بار به سرم زد دو تا رو با هم نصب كنم!

appsrv از ,mysql پي اچ پي تريد استفاده مي كنه!

و php traid از apach آپسرو استفاده مي كنه!

اگه هر دوتا همزمان اجرا بشه ديگه هيچ مشكلي پيش نمياد!
8) 8) 8) 8) 8) ::) ::) ::) ::) ::) O0 O0 O0 O0 O0

مهدی.
08-02-2009, 08:22 AM
خوب دوست من مثل این میمونه که شما ماشینتون دوتا موتور داشته باشه و یک دنده و یک رادیاتور! اونوقت موتور اول دنده یکش 20 تا بره و موتور دوم دنده یکش 80 تا ! خوب معلومه بدبختا با همدیگه قاطی میکنن!!!!!!!!

اما ایشون از دو تا موتور استفاده نمیکنن!

یا حق

starkboy
08-02-2009, 08:40 AM
عزيز گل
مثل اينكه خوب متوجه....

appsrv از ,mysql پي اچ پي تريد استفاده مي كنه!

و php traid از apach آپسرو استفاده مي كنه!

شما مثالت بايد اينطور باشه كه ما دوتا ماشين داريم (هر دو پژو) يكي نيمه اولش كار مي كنه و يكي نيمه دوم!
واگه دونيمه سالم رو كنار هم بگذاريم يك ماشين كامل داريم O0

مهدی.
08-02-2009, 09:17 AM
در هر صورت ایشون دوتا ماشین و دوتا موتور و ... ندارن!!! یدونه appserv نصب کردن، اونم روی ویندوز جدید! و مشکل دارن.
و مشکل شما ربطی به مشکل ایشون نداره.

یا حق

moderator
08-02-2009, 12:48 PM

مهدی.
08-02-2009, 01:54 PM
آقا شرمنده، در اون ارسال اشتباه نوشتم. :angel:

اینرو باید مینوشتم که اون رو نوشتم!!! بازم شرمنده :)
[hr]

همچنین :

از منوی استارت Apache رو استارت کنید. Apache شما هنوز Run نشده احتمالا !

به این تصویر نگاه کن و دو آیتم آبی رنگ شده را کلیک کن تا استارت شود!!!

یا حق

dj_ahmad
08-02-2009, 02:53 PM
خوب مثل این که این دوستمون بعضی مسائل ابتدایی رو نمیدونن
من پیشنهاد میکنم قبل از دست زدن به appserv ویا ... قبلش یه سری اطلاعات هر چند مختصر راجع به ip و معنی پایگاه داده و سرویس دهند های وب کسب کنن
من دیدم که این دوستومن توی آدرس دهی اشتباه میکردن و فکر کنم حتیی نمیدنن که لوکال هاست بعنی چی و 12.0.0.1 چی چی هست . خوب وقتی این طور باشه سر ساده ترین مسائل باید 2-3 صفحه بحث کرد و در آخر هم ...

طبق تصاویری که میبینیم مثل این که این دوستمون یه شبکه داخلی دارن و یه ارتباط اینترنتی از طریق مودم و یه آنتی ویروس کاسپر خوب خیلی احتمال ها هست که باعث این مسئله میشه
شکا یه alt+ctrl+del بزنید و تصویر همه پروسس هایی رو که روی سیستم شما هستن رو به ما نشون بدید تا خدمتتون عرض کنم که اصلا سرویس های وب و پایگاه داده روی سیستم شما در حال اجرا هست یا نه!!!
ضمنا یا کابل شبکه تون رو قطع کنید یه به صورت دستی بهش آی پی بدید تا مشکلی نداشته باشه
ضمنا با مرورگرهایی غیر از فایر فکس هم تست کنید چرا که به هر دلیلی(مثلا ست کردن ****** و ...)شاید این مرورگر مشکلی داشته باشه
اگه حل نشد هم حتما قسمت اول عرایضم رو عملی کنید

moderator
08-02-2009, 06:06 PM
بازم نشد همه ي اينكارارو كه گفتين كردم...

moderator
08-02-2009, 06:09 PM

مهدی.
08-02-2009, 08:05 PM
کاملاً مشخص شد!
آپاچی ران نشده هنوز. ببینید مشکلتون چیه که آپاچی ران نشده و نمیشه. احتمالاً فایروال نصب دارید یا اینکه آپاچی رو بلاک کردید یا اینکه چیزی باعث میشه که آپاچی ران نشه. من یکبار این مورد رو روی یه سیستم داشتم. نه از فایروال بود و نه از چیز دیگه ای!! آخرش هم نفهمیدم چرا درست نمیشه. یه ویندوز جدید ریختم و آپسرو رو نصب کردم، دیگه مشکلی نبود.

توی task manager رو ببینید! <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> نیست.

اگر میتونی یه ویندوز بریز و آپسرو 2.5.10 رو دانلود و نصب کن. یعنی قبل از نصب آنتی ویروس یا هر چیز دیگه ای. ببین باز هم مشکل داری؟! حتی قبل از کانکت شدن به اینترنت یا کامپیوتر دیگه ای!

یا حق

moderator
08-02-2009, 08:52 PM
من appserv رو پاكيدم دوباره نصبديم اينطوري شد اوكي رو زدم نصبيدمش...

موقع نصبيدن

server name : localhost
admin email :ايميل خودمو دادم

root password : 123456
re-enter root password : 123456

اينطوري شد...

dj_ahmad
08-02-2009, 09:03 PM
خوب درست شد
یوزرنیم و پسورد ددیتابیست رو که خودت ست کرده بودی رو بزن و وارد شوووووووووووووووووووووووو وووووووووو

مهدی.
08-02-2009, 09:13 PM
مبارک باشه. به امید خدا این تاپیک هم پایان گرفت!

یا حق

moderator
08-02-2009, 09:27 PM
خوب بالاخره حلّ شد دست همتون درد نكنه...

ولي اينجا مشكل دارم...

مهدی.
08-02-2009, 09:31 PM
C:\AppServ\<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> اینجا رو ببین چیزی موجود هست ؟! توی پوشه www هرچی باشه میتونی اینجا بزنی. یعنی بسته مامبو رو باید اکسترکت کنی توی این پوشه و بعد توی اینترنت اکسپلورر انتظار داشته باشی که مامبو رو بتونی نصب کنی.

یا حق

moderator
08-02-2009, 10:28 PM
ممنونم دوست عزيز بالاخره تونسستم نصبش كنم و به قسمت مديريت وارد شم...

خوب حالا من كار با اين ابزارها رو بلد نيستم...

چطوري يه پست بزنم؟؟؟ و عكس و فايل بزارم؟؟؟

و اينكه قالب سايتم رو از كجا عوض كنم؟؟؟

يه آموزش كلّي هم باشه ممنونم ميشم ازتون...

moderator
08-02-2009, 11:51 PM
از قسمت مديريت خارج شدم دوباره بخوام وارد شم چيكار بايد بكنم؟؟؟

dj_ahmad
08-03-2009, 04:12 AM
چند تا سوال ازت میپرسم مردونه درست جواب بده
اول اینکه راستی راستی اینقدر گیراییت پایینه یا اینکه ما رو گرفتی؟!!!!!
دوم اینکه جز کدوم گروه سنی هستی؟
و این که این تست رو بدین و امتیازی رو که کسب میکنید اینجا بیان کنید

اگر هم واقعا قصد اذیت کردن ندارید لطفا قبل ازین که سوالی بپرسید انجمن رو جستجو کنید حتما قبلا به سوالاتتون پاسخ گفته شده

سعید
08-03-2009, 04:19 AM
در مورد این سوالات می تونید جواب همه رو در انجمن پیدا کنید. کافیه یکبار جستجو کنید. اینطور زودتر به جواب می رسید.

توضیه می کنم آموزش های سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.

نکات ساده برای درک عمیق (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و همچنین پرسش و پاسخ های متداول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) هم می تونن به شما کمک کنند.

ورود به مدیریت:

سعید
08-03-2009, 04:22 AM
البته دو مورد رو هم یاد آوری کنم

7) لطفاً در هنگام جواب دادن به سوالات از به کار گیری الفاظ و جملاتی که باعث دلسردی کاربر سوال کننده شود خودداری فرمایید. این را بدانید که این سایت محل آموزش است و کسانی هستند که سوالهایشان بسیار ابتدایی می باشد. لذا از به کارگیری کلماتی که باعث شود کاربر به جای گرفتن جواب سوال خود دلسرد شود اکیداً خودداری فرمایید.
[quote]
[quote]
21 ) سعی کنید پیش از پرسیدن سوال، مقداری در انجمن جستجو کنید. ممکن است پاسخ سوال شما قبلا در انجمن موجود باشد. به احتمال قوی، با این روش سریعتر به پاسخ خود خواهید رسید. در صورت امکان سوال خود را در ادامه عناوین موجود بپرسید.

منبع : انجمن تخصصی مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) !

dj_ahmad
08-03-2009, 05:43 AM
آقا سعید اینا رو خودم قبلا خونده بودم
جریان این آقا رو از پسر مهربون بپرس تا بهت بگه
حقیقتش یه جوری هست که آدم احساس میکنه که ....
ایشون وقتی راجع به wamp سوال میکردن و عکس گذاشتن اصلا ایکونه wamp توی tray وبندوزشون دیده نمیشد
این تاپیک تبدیل به آلبوم عکس دسکتاپشون شده
اگه من سوال های این تیپی کنم در حالی که ... شما خودت حاضری به من جواب بدی و هیچی نگی؟

مهدی.
08-03-2009, 08:02 AM
دوست عزیز، یاشار جان. سوال هرچی باشه و هرکی بپرسه ما باید جواب بدیم و وظیفمون اینه. حالا ضریب هوشی هرچقدر که میخواد باشه و یا اینکه سنش و تواناییش هرمقدار میخواد باشه.

بالاخره هرکی هرچی اطلاعات داره باید در راه گسترش و آموزش بزاره. حالا ممکنه یکی بیاد و اصلاً ندونه کامپیوتر چیه و بخواد از مامبو استفاده کنه. ما باید سعیمون رو بکنیم که به ایشون مراحل یادگیری موارد اولیه کامپیوتر رو بگیم تا ایشون سعی کنن و ... .

حالا این دوستمون یک مقدار اطلاعاتشون کمه و دارن تلاش میکنن تا بهتر بشن و من و شما و دیگران باید به ایشون در این راه کمک کنیم.

اما دوست عزیز، مهران جان.

لینک زیر را مشاهده کنید و هر مشکلی که داشتید ابتدا در انجمن جستجو کنید و سپس اگر به جواب نرسیدید مطرح کنید تا پاسخگو باشیم.
رده:شروع با مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7_%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88)

یا حق