توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ماژول CB News Module
sogoli
07-28-2009, 06:18 AM
سلام
من ماژول زیر رو که برای جوملا هست ، روی مامبو نصب کردم که این ارور رو میده: Restricted access
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
از انجاییکه این ماژول خیلی کاربردی هست پیشنهاد می کنم روی سازگاری اون با مامبو کار کنیم
moztarzadeh
07-28-2009, 07:49 AM
سلام
میشه بگید این ماژول چیه که خیلی کاربردیه؟
sogoli
07-29-2009, 08:00 AM
شما با این ماژول می توانید چیدمان زیبایی برای نمایش اخبار در صفحه اصلی طراحی کنید
IRDownload.ORG
07-29-2009, 08:12 PM
dar mambo in module niaz mande roshan shodan legacy mode hast
ama dar morede mambo nemidonam aya aslan sazegar hast ya na
ama chon in module ba joomla 1 sazegare be ehtemale ziad ba mambo niz sazegar bashe va ya in emkan vojod dashte bashe ke sazegar kard
مهدی.
07-29-2009, 11:04 PM
سلام
مصطفی جان از شما بعید بود فینگلیشی تایپ کردن! بعد از 200 پست در انجمن باید به شما هم بگیم قوانین رو مطالعه کنید؟!
[hr]
برای این منظور میتونید از joomlaworks.gr/content/view/24/42 نیز استفاده کنید که بسیار از ین ماژول قدرتمندتر خواهد بود. البته هنوز ماژول مد نظر شما رو ندیدم. اما این رو استفاده کردم و میدونم که خوبه.
[hr]
من نتونستم این ماژول رو دانلود کنم، لطفاً یک لینک دانلود قرار بدید. اما در سایت جوملا که پیدا شد و توضیحاتش جالب بود!
extensions.joomla.org/extensions/content-&-news/frontend-news/9084/details
[hr]
حالا لینکش رو بزارید، اگر هم با مامبو نشد برای جوملا فارسیش میکنیم خوب ;)
یا حق
dj_ahmad
07-30-2009, 06:35 AM
این ماژول رو هم تست کن ببین همونه یا نه؟
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
07-30-2009, 09:39 AM
نه یاشار جان.
دموی ماژولی که دوستمون قرار دادن رو ببینید ! : chibinh.net/cms/demo/cbnews
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.