توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اخبار در قالب ds-natural
miladsokout
07-29-2009, 07:22 PM
سلام
دوستان در قالب ds-natural اخبار انجمن نمایش داده نمیشه؟؟ ( جایی برای نمایش اخبار نداره ، چون قالب های دیگه نمایش میدن)!
باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟
dj_ahmad
07-30-2009, 12:18 AM
دوست عزیز شاید اون موقعیتی رو که اخبار توش منتشر شده رو قالبی که میفرمایید نداره
به آخر آدرستون index.php?tp=1 رو اضافه کنید و موقیت هایی موجود در قالبتون رو بیبنید و توی یکی از اونا منتشر کنید
miladsokout
07-30-2009, 08:46 AM
دوست عزیز این آدرسی که شما گفتید ، برای دیدن موقعیت های ماژول های جوملا است!!
اما من بازم تست کردم و چیزی نشون نداد!!!
اگه من خودم بخوام یم جا برای اخبار قرار بدم باید چه کنم؟؟
اگر دوستان میدونم که دستورات مربوط به اخبار در کدام فایل است ، به من بگن تا خودم چک کنم؟؟؟
dj_ahmad
07-30-2009, 10:27 AM
دوست عزیز این مسئله ای که عرض کردم در مورد مامبو میترا و جوملا صادق هست
این هم یه مثال
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
منظورتون از اخبار رو نمیفهمم.منظورتون آخرین خبر هست؟
dj_ahmad
07-30-2009, 10:36 AM
خوب دوست من من حواسم نبود که اینجا مخصوص اس ام اف هست من خیل کردم منظورتون مامبو هست
برای نمایش آخرین ارسال ها به صورت اسکرول باید مودش رو نصب کنید و یه کد به قالبتون اضافه کنید
برای نمایش آخرین ارسال ها در زیر انجمن هم باید از تنظیمات این گزینه رو فعال کنید و تعداد خبر رو هم تعیین کنید
miladsokout
07-30-2009, 10:42 AM
نه دوست عزیز !!
منظور من اخبار انجمن است!!!
نه آخرین ارسال ها!!!
firoozmandan
08-02-2009, 09:31 AM
سلام
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
به نظر میاد به صورت پیشفرض این امکان در قالب موجود نیست . ( البته کد رو چک نکردم اما از روی سایت دمو این موضوع مشخصه )
یا علی
mot.moh
08-11-2009, 05:13 PM
آقا مطمئنی قالب ds-natural هست؟ من این قالب رو دیدم و مطمئنم که جعبه اخبار داره.
قالب DS-Natural جعبه اخبار داره.
شما کارهایی که در تاپیک نمایش اخبار متحرک در جعبه اخبار (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) گفتم رو رو انجام بدید، نمایش داده میشه.
miladsokout
08-12-2009, 10:49 AM
دوستان من قالب در لوکال داشتم میدیدم و چون تنظیمت رو انجام نداده بودم ، اخبار رو نشان نمی داد!!!!
ولی وقتی روی انجمن اصلی در هاست قالب رو نصب کردم ، اخبار رو نشان داد!!!
با تشکر
dj_ahmad
08-12-2009, 03:14 PM
قالبتون با opera مشکل داره
بعد از لود شدن کامل ، صفحه قفل میشه و دکمه ها همه غیر فعال مشین
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.