PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در راست پین کردن قالب procyon

mehdi_pink_63
08-03-2009, 08:21 PM
با سلام بنده یک قالب خوب پیدا کردم که متاسفانه فارسی نیست خیلی دلم می خواد ازش استفاده کنم ولی محتویات کامپونت ها در بخش کاربری مانند تماس با ما و .. چپ پین نمایش می ده در ضمن من خودهم روش کار کردم و تونستم محتویات متن را راست پین کنم اما پرانتز و نقطه در آخر خط هنوز مشکل داره لطفا کمک کنید یک خط از ابتدای xlm قالب هم گذاشتم برای شناسایی اسم لاتین قالب هست procyon
procyon July 15, 2006 Reza Radmehr JoomlArt.com Templates Club info@rezaradmehr.com <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> www . rezaradmehr . com 1.0 Procyon template from Joomlart template club &lt;/a&gt; &lt;ul&gt; &lt;li&gt;ترجمه: رضا رادمهر&lt;/li&gt; &lt;/ul&gt;

مهدی.
08-03-2009, 09:05 PM
سلام

قالب رو یکجا آپلود کنید تا بررسی کنیم.

یا حق

mehdi_pink_63
08-03-2009, 09:37 PM
درضمن سازگاری این قالب با مرورگر IE6 بهت استر. که به علت قدیمی بودن مرورگر می باشد.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

مهدی.
08-03-2009, 10:10 PM
حل این مشکل با یک تغییر کوچیک امکان پذیر هست.

فایل index.php رو از قالب باز کنید و خط 8 رو از :

&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

به :

&lt;html xmlns=&quot;<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> dir=&quot;rtl&quot;&gt;

تغییر بدید.

اگر مشکلی بود باز هم بفرمایید تا بررسی کنیم.

یا حق

mehdi_pink_63
08-04-2009, 05:53 AM
با تشکر از لطف شما دقیقا درست بود دعاتون می کنم ولی منوی های صفحه اصلی جابجا شدن منوی اصلی از راست رفت چپ و برعکس اگر زحمتی نیست یک راهنمایی دیگر بفرمائید

مهدی.
08-04-2009, 07:15 AM
خوب این دیگه خیلی ساده هست!

از مدیریت ماژول‌های کاربری موقعیت ماژول منوی اصلی رو جابجا کنید و به موقعیت مورد نظر تغییر بدید.

یا حق