توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در لوکال
behnaz67
08-04-2009, 12:37 PM
سلام.من نمی تونم وارد مامبوی لوکالم شوم.process <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>در task manager در قسمت show process from all userهست.وقتی توی فایر فاکس تایپ میکنم l ocalhost نمی آره.
چی کار کنم؟
مهدی.
08-04-2009, 12:43 PM
سلام - خوش آمدید
شبیه سازتون چیه ؟ قبلاً مامبو رو نصب کردید و آیا این مشکل به تازگی رخ داده و یا اینکه ... . همچنین تغییری در آیپی های شبکه خودتون دادید ؟ همچنین با استفاده از آیپی سعی کنید وارد لوکال بشید: 127.0.01 رو جای لوکالهاست بنویسید.
یا حق
behnaz67
08-04-2009, 12:49 PM
سلام.ممنون
appserv .قبلا وارد می شدم.2 روزه این مشکلو دارم.با ip گفته شده هم وارد شدم اما نشد.منظورتون از تغییر ip چیه؟
مهدی.
08-04-2009, 01:03 PM
مثلاً شما dsl داشته باشید و در تنظیمات کانکشن شبکه آیپی داده باشید (مثلاً 192.168.1.2) تا بتونید به تنظیمات مودم دسترسی داشته باشید. گاهی مواقع باعث مشکل میشه. یا چیزی شبیه با این که ممکنه باعث بروز مشکل بشه.
یا اینکه فایروال داشته باشید و اجازه کار رو از appserv , Apachi گرفته باشه و ... .
ببینید با آنیستال برنامه و نصب دوباره اون مشکل حل میشه ؟
یا حق
behnaz67
08-04-2009, 02:57 PM
مرسی پسر مهربون.
درست شد.
یه سوال؟برای یادگیری مامبو محتویات سایت کافیه یا cd آموزشی مامبو را سفارش بدم؟ ضمنا کجا سفارش بدم؟
مرسی.
behnaz67
08-04-2009, 04:37 PM
سلام
با آیپی 127.0.0.1 وارد میشم ، ولی قالب ندارم ،همه چی به هم ریخته، مدیریتم گزینه هاش غیر فعاله.
حالا چه کنم؟
مهدی.
08-04-2009, 07:21 PM
برای آموزش کار با مامبو باید رده شروع با مامبو در ویکی مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%A7_%D9%85%D8%A7%D9%85%D8%A8%D9%88) رو مطالعه کنید و البته آموزشهای سایت هم یک نگاه کنید تا مواردی دستگیرتون بشه.
برای حل مشکلتون هم مامبو رو دوباره نصب کنید تا مشکل حل شه.
یا حق
behnaz67
08-05-2009, 05:09 PM
سلام
من دیگه دارم دیوونه میشم :'(
مامبو هم از اول نصب کردم، ولی اولا با تایپ localhost مرورگر محترمfirefox و IE هیچ عکس العملی نشون نمی ده، دوما با تایپ آیپی 127.0.0.1 مامبوی بدون قالب برام میاره.
بخش مدیریتم هم به هم ریخته است،یعنی نوار بالاش نیس.از هر محتوایی 2 بار داره. ضمن اینکه تقریبا کارامو انجام داده بودم، سرورم خریداری کردم.می خواسم منتفل کنم که این بلا به سرم اومد و با نصب دوباره مامبو تمام اطلاعاتم پرید.چون back up هم نمی تونسم بگیرم.
یه موضوع دیگه: در نصب مامبو یک سری پوشه هام غیر قابل ویرایش بود،چجوری باید قابل ویرایشش می کردم.
سلام
من دیگه دارم دیوونه میشم :'(
مامبو هم از اول نصب کردم، ولی اولا با تایپ localhost مرورگر محترمfirefox و IE هیچ عکس العملی نشون نمی ده، دوما با تایپ آیپی 127.0.0.1 مامبوی بدون قالب برام میاره.
در تنظیمات کلی مسیر سایت رو بر اساس IP تعیین کنید.
مهدی.
08-05-2009, 06:33 PM
با نصب دوباره مامبو تمام اطلاعاتم پرید.چون back up هم نمی تونسم بگیرم.
نیازی به بکاپ هم نبود! اگر دیتابیسش رو پاک نکرده باشید میتونید از دیتابیس قبلی خودتون استفاده کنید. (بکاپ گرفتن هم کار سختی نیست! - در ویکی مامبولرن آموزش داده شده)
یا حق
behnaz67
08-06-2009, 04:23 AM
با سلام
منم نگفتم بلد نیستم بکاپ بگیرم؛عرض کردم نتونسم . باتن های مدیریتم غیر فعاله،با زدن هر باتن عبارت هایی چون : (" javascript:submit button("upload
یا
javascript :void(0 نمایش داده میشه پایین صفحه؛و یا روی لینک ها که می زنم صفحه problem loading page می آد.
این تنظیم آیپی که گفتیدو موقع نصب مامبو انجام بدم یا بعدش هم میشه.برای استفاده از دیتا بیس قبلی چی کار کنم؟
با تشکر از پاسخ گویی
مهدی.
08-06-2009, 08:17 AM
منظور از بکاپ گرفتن، بکاپ گرفتن از phpmyadmin هست نه مدیریت مامبو!
دیتابیس قبلی شما در phpmyadmin هست ؟
دیتابیس قبلی شما اسمش چی بود و دیتابیس جدید اسمش چی هست ؟
در فایل configuration.php هرجا که localhost میبینید، تغییر بدید. (نصب مامبو تنها این فایل رو ایجاد میکنه و شما میتونید مامبو رو دستی هم نصب کنید!
برای استفاده از دیتابیس قبلی خودتون هم باید اطلاعات دیتابیس از قبیل نام و پیشوند دیتابیس قبلی خودتون رو در فایل کانفیگ وارد کنید.
یا حق
behnaz67
08-06-2009, 09:05 AM
سلام
در نصب مامبو در قسمت pre installation check گفته شده
[دقت کنيد که همه پوشه ها قابل ويرايش باشد] ,ولی من 4 تا از پوشه هام غیر قابل ویرایشه[mambot-media-uploadfiles-templatet-]
آیا مشکل نبودن قالب پیش فرض مامبو در صفحه ام به این موضوع ربط داره؟؟
ضمنا من دیتا بیس جدیدمو با هان نام قبلی ساختم آیا جایگزین اش شده؟یعنی دیگه قبلی پاک شده؟
behnaz67
08-06-2009, 09:20 AM
سلام
در نصب مامبو در قسمت pre installation check گفته شده
[دقت کنيد که همه پوشه ها قابل ويرايش باشد] ,ولی من 4 تا از پوشه هام غیر قابل ویرایشه [template-mambot-media-uploadfile]یا این موضوع در نداشتن قالب پیش فرض مامبو در صفحه ام تاثیر داره ؟
ضمنا من نام دیتا بیس جدیدمو همان نام قبلی گذاشتم ، ایا جایگزینش شده و قبلی پاک شده ؟
سوال آ خر: در نصب دوباره مامبو ، برای پاک کردن مامبو قبلی دیلیت کردن پوشه مربوطه از <b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> کافیه؟
مهدی.
08-06-2009, 09:33 AM
شما یکبار بسته مامبو رو از مامبو دیگ دریافت کن و از سلامت فایل مطمئن شو لطفاً!
در لوکال زمانی این اخطارها نمایش داده میشه که پوشه موجود نباشه و احتمالاً شما در هنگام اکسترکت فایلها دقت نکردید و فایلها ناقص اکسترکت شده.
بله در نمایش ندادن قالب میتونه تأثیر داشته باشه.
شما ببینید اصلاً این پوشه ها موجود هست.
باید در phpmyadmin ببینید. ممکنه پیشوند دیتابیس قبلی شما old شده باشد.
برای حذف کلی مامبو شما باید فایلهای مامبو رو از فضای خود حذف کنید و در صورت لزوم دیتابیس را از phpmyadmin حذف کنید.
یا حق
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.