توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : طريقه كار با بخش مديريت...
moderator
08-10-2009, 12:18 PM
سلام دوستان من با آموزش هائي كه پسر مهربون زحمتشو كشيده بود تونستم مامبو رو تو گيگفا نصب كنم حالا نصبش كردم... خوب حالا وارد قسمت مديريت شدم...
حالا چيكار كنم هيچي بلد نيستم...
چطوري قالب عوض كنم چطوري پست بزنم چطوري يه عكس و ويدئو يا چيزهائي ديگه تو سايتم بزارم يه آموزش كلّي هست تو ويكي چيزي پيدا نكردم...
ممنونم ميشم راهنمائيم كنين...
آموزش های سایت (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و مقالات و آموزش های انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید.
مطمئنا جواب بسیاری از سوالات شما در اون خواهد بود.
moderator
08-10-2009, 09:09 PM
والله من كه چيزي نديدم چيز ي هم متوجّه نشدم...
تو صفحه اوّل مامبو نوشته بدون نياز به آگاهي و دانستن چيزي به راحتي ميتونين صاجب وبسايت بشين من مامبو رو هم نصب كردم ولي چيزي متوجه نشدم...
مطمئنید که چیزی ندیدید؟!
مفاهیم اولیه:
مامبو چیست؟ قسمت های اول (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)، دوم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)، سوم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)، چهارم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) و پنجم (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مامبو چیست؟ - دانشنامه مامبولرن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> D8%AA_%D8%9F)
سازماندهی محتوا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> B%8C_%D9%85%D8%AD%D8%AA%D9%88%D8%A7)
مطالب استاتیک و تفاوت آن با سایر مطالب - سازماندهی محتوا (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
ماژول چیست؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;اژول)
کامپوننت چیست؟ (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>;امپوننت)
نصب و راه اندازی:
نصب مامبو روی لوکال (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> %D8%B1%D9%88%DB%8C_%D9%84%D9%88%DA%A9%D8%A7%D9%84)
نصب افزونه ها (کامپوننت، ماژول، مامبوت، قالب) (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
مدیریت :
تنظیمات کلی مامبو (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
تنظیم چیدمان مطالب (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>)
و ...
moderator
08-12-2009, 11:53 AM
ممنونم دوستان راستي من چطوري ميتونم پيغام پائين صفحه رو كه مامبو مينويسه و يا يه پيغامي ميده اونو حذفش كنم؟؟؟
لطفا سوالات مختلف رو در تاپیک های مختلف مطرح کنید. با تشکر
moderator
08-12-2009, 01:58 PM
جواب سوال من اين نبود عزيز...
بله دوست عزیز. جای این سوال شما هم اینجا نبود.
لطفا قوانین انجمن (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) رو مطالعه کنید. این قوانین برای نظم بیشتر انجنم و راحتی خود کاربران تدوین شده.
6) لطفاً در هنگام طرح سوالات خود آنها را به صورت جداگانه مطرح فرمایید. بدین معنی که در صورتی که سوالهای گوناگونی دارید ، آنها را در چندین ارسال مطرح نمایید و از مطرح کردن تمامی سوالات در یک ارسال خودداری فرمایید .
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.