PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : گالري تصاوير

mehdi_org
01-25-2006, 03:30 PM
سلام
بالاخره من هم مامبويي شدم :) . ولي از اونجايي كه خيلي ازش سر در نميارم ، احتمالا زياد سوال بپرسم . البته اميدوارم دوستان جواب هم بدهند :-[. ( خيلي ممنون ميشم )

اول اينكه ما اگه بخواهيم گالري تصاوير داشته باشيم مامبو امكاناتي براي اين كار داره يا بايد يه نرم افزار جدا از مامبو نصب كنيم.

با تشكر

firoozmandan
01-25-2006, 04:13 PM
سلام

خوشحالم که شما رو در جرگه مامبویی ها میبینم .

مامبو برای همه نیازهای شما کامپوننت داره ... برای گالری هم کامپوننت های زیادی موجود هست که بهترین اونها ZOOMGallery ، PonyGallery و... هستند .

در حال حاضر ما روی نسخه فارسی این کامپوننت ها کار میکنیم و به زودی برای دانلود روی سایت قرار میدیم .

اگر نسخه انگلیسی این کامپوننت هارو خواستین دانلود کنید به سایت Mamboforge.net سر بزنید .

یا علی

mehdi_org
01-25-2006, 07:15 PM
ممنون

تو اين سايتي كه شما گفتين من سرچ كردم
PonyGallery را كه اصلا نداشت و ZOOMGallery هم يه صفحه مياره كه نميشه ازش دانلود كرد . من حتي عضو هم شدم ولي بازم فايده نداشت
اين هم آدرس اين صفحه:
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

firoozmandan
01-25-2006, 08:46 PM
مهدی جان در سایت Joomlaya.com سرچ کن حتما پیدا میکنی ( از کلمات کلیدی zoom , pony استفاده کنید )

یک نکته : برای دانلود از این سایت حتما باید عضو باشی ...
یا علی

mehdi_org
01-25-2006, 10:45 PM
ممنون
آقا من اين ZOOMGallery تو اون سايتي كه گفتيد پيدا كردم ولي اينكه قسمت آخرين اخبارو نشون ميده :o. چه ربطي به گالري عكس داره ؟

( البته اين فقط يه سوال هست ، اصلا قصد توهين ندارم ، يه وقت اشتباه نشه)

firoozmandan
01-25-2006, 10:57 PM
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

لینک دانلود ZoomGallery در همین سایت !!!

یا علی

mehdi_org
01-25-2006, 11:09 PM
آقاي فيروزمندان جان ، از دست ما ناراحت نشو ، من كه گفتم چيزي بلد نيستم

باشه چشم سعي مي كنم كمتر سوال كنم

ولي خب الان يه مشكلي پيش اومد و اون اينكه بعد از نصب اين فايل اين پيغامو ميده

XML setup file is not for a &quot;module&quot;

اين يعني چه ؟

ahmadzadeh
01-26-2006, 05:42 AM
سلام
شما کامپوننت را از قسمت ماژول ها که نمی تونی نصب کنی
باید کامپوننت را از منوی Components و Install/Uninstall نصب کنی

یا علی/خداحافظ

firoozmandan
01-26-2006, 06:43 AM
دوست من ... مهدی جان شما هر چند تا که دوست داشتی سوال کن ... ما اینجا رو تشکیل دادیم برای همین ... من هیچ وقت از سوال کردن شما ناراحت نمیشم بلکه خوشحال هم میشم اگر بتونم مشکلتون رو حل کنم .

پس با خیال راحت سوال های خودت رو بپرس .

یا علی

mehdi_org
01-26-2006, 10:43 AM
من هیچ وقت از سوال کردن شما ناراحت نمیشم بلکه خوشحال هم میشم اگر بتونم مشکلتون رو حل کنم .

شما كارت درسته

شما کامپوننت را از قسمت ماژول ها که نمی تونی نصب کنی
باید کامپوننت را از منوی Components و Install/Uninstall نصب کنی

بله شما درست ميگي من اشتباه كرده بودم.

الان نصبش كردم ولي موقعي كه مي خوام از منوي Components اجراش كنم اين خطا رو ميده

Fatal error: Call to undefined function: openconnectionwithreturn() in /home/Username/domains/mydomin.com/public_html/components/com_zoom/classes/zoom.class.php on line 386

mazlum
01-26-2006, 11:11 AM
سلام

مثل اینکه فایل بالایی با این ورژن از مامبو سازگاری نداره

شما ار این استفاده کنید به مشکلی بر نمی خورید

mehdi_org
01-26-2006, 12:07 PM
مثل اینکه فایل بالایی با این ورژن از مامبو سازگاری نداره

شما ار این استفاده کنید به مشکلی بر نمی خورید

بعد از اينكه نصبش كردم اين خطا را گرفت

zOOm Installation is trying to create the Images-directory &quot;images/zoom&quot; ... failed!

zOOM Gallery could not be installed successfully!

Following directories must be created and afterwards the rights to be changed to &quot;0777&quot;:
&quot;images/zoom&quot;
/components/com_zoom/images&quot;
&quot;/components/com_zoom/admin&quot;
&quot;/components/com_zoom/classes&quot;
&quot;/components/com_zoom/images&quot;
&quot;/components/com_zoom/images/admin&quot;
&quot;/components/com_zoom/images/filetypes&quot;
&quot;/components/com_zoom/images/rating&quot;
&quot;/components/com_zoom/images/smilies&quot;
&quot;/components/com_zoom/language&quot;
&quot;/components/com_zoom/tabs&quot;

Once you have created those directories and changed the rights, go to
&quot;Components -&gt; zOOm Media Gallery&quot; and fit the settings to yours.

حالا جالب اينكه من وقتي ميرم تو CPanel سايت ميخوام permissions هاشو ست كنم اين خطا رو ميگيره

Unable to set file permissions

Details

Unable to chmod /domains/mydomin.com/public_html/components/com_zoom/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> to 777

:-X

mazlum
01-26-2006, 02:34 PM
اصل کار این پیغام هست zOOm Installation is trying to create the Images-directory &quot;images/zoom&quot; ... failed!
بقیه پیغام خطا به خاطر این فولدر هست

شما ببین این فولدر zoom ایجاد شده یا نه ؟ اگر نبود شما خودت ایجاد کن و پرمیشن رو هم 777 قرار بده
احتمالا موقع نصب یا این فولدر zoom قبلا بوده یا اینکه پرمیشن فولدر images روی 777 ست نبوده

این فولدر ها هم فکر میکنم پرمیشن شون 777 هست و نیازی به تغییر این ها نباشه، شما باز یک چک بکن ،چون اگه فولدر zoom داخل images ساخته نشه این خطا ها رو هم میده ::)

Following directories must be created and afterwards the rights to be changed to &quot;0777&quot;:
&quot;images/zoom&quot;
/components/com_zoom/images&quot;
&quot;/components/com_zoom/admin&quot;
&quot;/components/com_zoom/classes&quot;
&quot;/components/com_zoom/images&quot;
&quot;/components/com_zoom/images/admin&quot;
&quot;/components/com_zoom/images/filetypes&quot;
&quot;/components/com_zoom/images/rating&quot;
&quot;/components/com_zoom/images/smilies&quot;
&quot;/components/com_zoom/language&quot;
&quot;/components/com_zoom/tabs&quot;

mehdi_org
01-26-2006, 03:16 PM
شما ببین این فولدر zoom ایجاد شده یا نه ؟ اگر نبود شما خودت ایجاد کن و پرمیشن رو هم 777 قرار بده
احتمالا موقع نصب یا این فولدر zoom قبلا بوده یا اینکه پرمیشن فولدر images روی 777 ست نبوده

اگر منظورتون فولدر images در روت مامبو هست كه بله اين فلدر هست و روي 777 هم سته ( البته يه فلدر هم تو خود كامپوننت zoom هست )

این فولدر ها هم فکر میکنم پرمیشن شون 777 هست و نیازی به تغییر این ها نباشه، شما باز یک چک بکن ،چون اگه فولدر zoom داخل images ساخته نشه این خطا ها رو هم میده

اين فلدرهايي كه اينجا نوشته پرميشن شون روي 755 سته. و هر كاري ميكنم تغيير نمي كنه و اين خطارو ميده

Unable to set file permissions

Details

Unable to chmod /domains/mydomin.com/public_html/components/com_zoom/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b> to 777

اما آدرسشون اينطوري نيستها مثلا به جاي اينكه اينطوري باشه

/components/com_zoom/images

اينطوريه

components/com_zoom/<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

البته اين كامپوننت نصب شده ولي نميشه باهاش فايل آپلود كرد ( يعني همون نصب نشده !! )

مثل اينكه اين كامپوننت هاي مامبو هم قلابي شده ! :-X

iransbs
01-26-2006, 03:36 PM
دوست عزیز بهتره شما از کامپوننت pony استفاده کنید
هم قابلیت هاش خوبه
هم خیلی ساده هست

ولی در این مورد شما اگر آدرس سایت خودتون رو بنویسید ممنون می شم

mehdi_org
01-26-2006, 03:47 PM
دوست عزیز بهتره شما از کامپوننت pony استفاده کنید
هم قابلیت هاش خوبه
هم خیلی ساده هست

اگر لطف كنيد و بگيد كه اين pony آدرسش كجاست ، كلي فاز مثبت فرستادين

ولی در این مورد شما اگر آدرس سایت خودتون رو بنویسید ممنون می شم

توسط پيغام خصوصي فرستادم

mazlum
01-26-2006, 05:17 PM
شما باید یک فولدر به نام zoom زوم داخل فولدر images که در روت مامبو هست ایجاد کنید با پرمیشن 777
تمام تصاویر داخل این فولدر قرار میگیرند

در مورد پرمیشن اون فولدرهای دیگه لطف کن اول از قسمت Global Configuration / سرور¦nbsp; / تمام پرمیشن ها رو 777 کنید بعد برید و پرمیشن های زووم رو ست کنید ;)

mehdi_org
01-28-2006, 10:49 AM
آقا بالاخره من تونستم اينو (zoom) نصب كنم

از همتون تشكر مي كنم

ممنون