PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قابلیت کامپوننت مدرسه!؟

moztarzadeh
08-12-2009, 09:14 AM
دوستان سلام
من می خواستم بدونم کامپوننتی هست که از طریق اون دبیران نمرات دانش آموزان رو بر روی سایت ارسال کنند (توسط فضای کاربری خاصی که دارن) و دانش آموزان نمرات خودشون رو در بخش کاربری خودشون ببینن(بازم توسط فضای کاربری خاصی که دارن)؟
تقریبا مثل پرتالهای موجود که اکثرا با مامبو یا جوملا ایجاد نمیشن و Close Source هستند. البته تو مامبو هم کامپوننت مدرسه هست ولی فکر نکنم چنین امکاناتی داشته باشه!
متشکرم

mhadaily
08-13-2009, 02:05 PM
یک نمونه اینجا هست که ما کمی روی آن نیز کار کردیم و گسترش دادیم
otf.ir/mambo465
رمز ادمین رو هم خصوصی فرستادم

yazdizadeh
11-02-2009, 12:45 AM
میشه نمونه واقعی کامپوننت را دید؟

firoozmandan
11-02-2009, 10:55 AM
سلام

متوجه منظور شما از نمونه واقعی و غیر واقعی نشدم ! اما در لینک زیر همین کامپوننت نصب هست که میتونید قسمتهای اون رو ببینید

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

یا علی

yazdizadeh
11-02-2009, 08:01 PM
منظورم دیدن محیط مدیریتیش هست
از کجا میشه این کامپوننت یا مشابهش رو تهیه کرد؟

مهدی.
11-02-2009, 08:32 PM
برای مشاهده قسمت مدیریت باید از شناسه دمو استفاده کنید !

برای خرید (و درخواست شناسه دمو) میتونید با آقای مجيد (<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>) در اینرابطه در تماس باشید.

پاییزتان پر مهر

yazdizadeh
11-05-2009, 08:35 AM
من پیام دادم ولی ظاهرا آقا مجید نتونست جواب بده اگه کس دیگه ای میتونه بگه با اون صحبت کنم