PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم ویرایش مطلب

armahloji
09-03-2006, 08:30 AM
سلام .

من یه سری تغییرات تو مامبو دادم که هرکسی که در سایت ثبت نام میکنه درجه کاربریش Author باشه تا بتونه برای سایت مطلب ارسال کنه . مشکلی هم نیست و کاربران میتونند مطالبشونو ارسال کنند که بعد از تایید من تو سایت قرار میگیره .
کاربر ها وقتی مطلبشون تایید شد میتونند اون را ویرایش کنند .

سوال من اینه که آیا میشه کاری کرد که نتونند دیگه به مطلبشون دسترسی داشته باشند . یعنی بعد از تایید من دیگه بعدا نتونند تغییرش بدهند .

مرسی از راهنماییتون .

firoozmandan
09-03-2006, 09:22 AM
سلام

بله این کار شدنیست .

اگر به PHP مسلط هستین با تغییر در کامپوننت Content این کار رو میتونید انجام بدین .

یا علی

armahloji
09-03-2006, 10:35 PM
مرسی آقای فیروزمندان

البته من به php مسلط نیستم ولی روش کار میکنم اگه به نتیجه نرسیدم از شما خواهش میکنم که کمک کنید چون خیلی واجبه .
به هر حال ممنون .

armahloji
09-03-2006, 11:05 PM
باز هم سلام

فایل های موجود در کامپوننت content کد شده میباشند . حالا من چکار کنم ؟؟؟؟؟؟

firoozmandan
09-04-2006, 04:59 AM
سلام

شما مامبو انگلیسی رو دانلود کنید . تغییرات مورد نظرتون رو اعمال کنید . نسخه تغییرکرده رو برای ما ارسال کنید تا ما تغییرات مربوط به فارسی سازی رو اعمال کنیم و برای شما بفرستیم

یاعلی

armahloji
09-10-2006, 06:48 AM
مرسی از پاسختون

تو این مدت که انجمن غیر فعال بود من راه دیگه ای رو امتحان کردم
با یک query ایجاد کننده تمام مطالب را تغییر دادم و اون را 62 گذاشتم . مشکلم حل شد .

مرسی .

abtin
09-10-2006, 12:19 PM
ميشه بگين چه تغييراتي تو مامبو دادين كه هرکسی که در سایت ثبت نام میکنه درجه کاربریش Author باشه ؟ آخه من به php مسلط نيستم ولي يه چيزاي حاليمه :)(: