PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : only sql db

zikzak.ir2
08-14-2009, 08:41 AM
سلام دوستان
چند وقت پیش مشکلی برای سرور ما پیش اومد و سایت ما هم به اموات پیوست و اینکه متسفانه من هیچ بک آپ کاملی نداشتم (فقط SQL )
حالا از شما راهنمایی میخوام که باید چکار کنم که انجمن رو دوباره راه اندازی کنم ?!
موقع اینپورت کردن جداول هم خطا میده که از کدهای درهم درست شده مثلا: 009-08-01 07:02:03', 'U��'

mhadaily
08-15-2009, 03:55 PM
سلام از چه طریقی امپورت میکنید ؟ از چه طریقی خروجی گرفتید ؟ موقعی خروجی خطایی نداد ؟

روی لوکال تست کردید ؟

zikzak.ir2
08-17-2009, 08:58 PM
از طریق خود مدیریت smf خروجی گرفتم و از طریق phpmyadmin دارم وارد میکنم

firoozmandan
08-18-2009, 10:48 AM
دقیقا چه خطایی بعد از ایمپرت دریافت میکنید ؟

ورژن MySQL قبلی و جدید چنده ؟

zikzak.ir2
09-08-2009, 10:23 PM
قبلی 1.1.5 بود الان 1.1.10
ورژن اس کیو ال سرور هم هر2 یکی هستند
من هرکاری به فکرم رسید انجام دادم لطفا کمک کنید :(

zikzak.ir2
09-08-2009, 10:56 PM
اس ام اف وقتی دیتا بیس استخراج میکنه از مدیریت ساختار جداول و ... رو صبت نمیکنه من یه اس ام اف نصب کردم جداولش رو خالی کردم بعد چون phpmyadmin در xampp تا 16mb بیشتر ایمپورت نمیکنه بک آپ رو تکه تکه کردم و ایمپورت کردم
و بعد با repair_settings.php ساف سیف کردم سایتو با ساعتها کار تازه به جایی رسیدم که انجمن اینجوری شده:

<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>

اگر اطلاعات رو دقت کنید میبینید که مثلا فقط تاپیک هایی که کاملا انگلیسی(فینگلیش) هستند رو شمرده همچی ریخته بهم تاپیک فارسیها و انجمن های فارسی هم قابل خوندن نیستند و و و

firoozmandan
09-09-2009, 07:02 AM
سلام

مشکل از دیتاهای شماست . استراکچر مشکلی نداره

چک کنید ببینید اگر از قسمت مدیریت انجمن رو به UTF-8 تغییر بدید با همین دیتاهای فعلی مشکل حل میشه ؟

یا علی

zikzak.ir2
09-16-2009, 08:17 PM
سلام
تقریبا مشکلم حل شد(اطلاعات رو برگردوندم ولی نه کامل)
من دیگه اس ام اف نمیمونم نه Seo داره نه امکانات خوبی از اسمشم معلومه( Simple Machine) یک ماشین ساده
چند وقت دیگه به وی بی کانورت میکنم انجمنمو!

با تشکر از راهنمایی همه ی دوستان در مامبولیرن