توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بدنبال ليست کامل کدهاي قالب
gameron
08-17-2009, 08:49 AM
من هرچي گشتم نتونستم چيز کاملي رو پيدا کنم
يک ليست کامل از کدهاي قالب ها ميخوام
مثل سرچ
منوي بالا / چپ / راست
آخرين اخبار و ...
ممنون ميشم در اين زمينه بنده رو راهنمايي کنيد...
مهدی.
08-17-2009, 10:07 AM
سلام
اینا ربطی به قالب نداره مستقیماً !!! در قالب فقط شما موقعیت این موارد رو تعیین میکنید!
هر کدوم از اینا ماژول هستن دوست عزیز! شما که این همه گشتید نتیجه میشه که هیچی رو مطالعه نکردید و فقط به این فکر هستید که اینا رو دنبال کنید. هرچیزی یه اصولی داره، اول اصول رو مطالعه کنید.
مامبو چیست به شما کمک میکنه تا حدودی با مامبو آشنا بشید. در ویکی موجود هست.
قالب تنها یک نما برای سایت هست و نه نمایش کلی سایت! مامبو قالب و ماژولها و ... رو مدیریت میکنه و به شما در مدیریت سایت کمک میکنه. مامبو فقط یک قالب نیست. مقاله مامبو چیست در ویکی را مطالعه کنید به نتایج جالبی میرسید.
اگر سوالی بود مطرح کنید پاسخگو خواهیم بود.
یا حق
gameron
08-17-2009, 01:22 PM
اگه من يک قالب اچ تي ام ال رو روي مامبو آورده باشم بطور مثال وقتي ميخوام سرچ باکس رو بهش اضافه کنم بايد چي کار کنم ؟؟
ماژل اضافه کنم ؟
plusboy
08-17-2009, 02:43 PM
با سلام به شما.
فکر کنم این به درد شما بخوره.
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
توی این صفحه تاپیکهای خوبی هستش
<b><font color=red>فقط کاربران عضو انجمن می توانند لینک ها را مشاهده کنند</font></b>
مهدی.
08-17-2009, 02:46 PM
یک موقعیت باید در قالب ایجاد کنید و در مدیریت ماژول ها ماژول مربوطه رو در اون قسمت منتشر کنید.
صفحاتی که دوست خوبم، میثم لینک دادن خدمتتون هم مطالعه کنید که خیلی خوبه.
یا حق
titanpass
08-23-2009, 09:46 PM
اگه من يک قالب اچ تي ام ال رو روي مامبو آورده باشم بطور مثال وقتي ميخوام سرچ باکس رو بهش اضافه کنم بايد چي کار کنم ؟؟
ماژل اضافه کنم ؟
سلام منم مشکل شما رو داشتم و دقیقا می فهمم مشکلتون چیه. اگر حالشو داشتید برید اینو بخونید میایید تو باغ می فهمید داستان از چه قراره
فقط تنبلی نکنید آین آموزش رو بخونید و انجام بدید
vBulletin® v4.2.5, Copyright ©2000-2026, Jelsoft Enterprises Ltd.